Πριν από μερικές μέρες, η Ζέτα Δούκα, παίρνοντας δύναμη απ’ το θάρρος της Σοφίας Μπεκατώρου, είχε μιλήσει ανοιχτά για την βία που είχε δεχτεί απ’ τον Γιώργο Κιμούλη στο παρελθόν. Όλες τις ημέρες που ακολούθησαν, έδειξε με κάθε τρόπο την υποστήριξή της στους συναδέλφους της που αποφάσισαν να μιλήσουν για τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες. Τώρα, το story της Ζέτας Δούκας περιγράφει με απλά λόγια, μέσα σε λίγες γραμμές το αυτονόητο που ζητάει εκείνη και όλοι μας απ’ την Πολιτεία.

Μέσα απ’ την ανάρτησή της, η ηθοποιός εστιάζει στο επόμενο βήμα των αποκαλύψεων, δηλαδή στο νομικό κομμάτι. Εκεί όπου η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο και πρέπει να πράξει τα δέοντα.

Η Ζέτα Δούκα ζητά τη στήριξη της Πολιτείας ώστε η Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η ηθοποιός, σε ένα κείμενο με το οποίο ταυτιζόμαστε όλοι, «παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων».

Όλα όσα αναφέρονται στο story της Ζέτας Δούκα:

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες απ’ αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας, όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά.

Με όλο τον σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων.

Ζέτα Δούκα
Ηθοποιός
».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News