Η νέα ανάρτηση της Ζέτας Δούκα έχει να σου πει κάτι σημαντικό για το σώμα σου! Γι’ αυτό άνοιξε τα αυτιά σου γιατί το μήνυμα παρακάτω είναι σημαντικό!

Το Καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά, οι εξορμήσεις στη θάλασσα δίνουν και παίρνουν, ενώ κάποιοι έχουν ξεκινήσει και τις μικρές αποδράσεις εκτός της πόλης. Η Ζέτα Δούκα φόρεσε το μαγιό της και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες (αλλά και τους άνδρες) που δεν νιώθουν άνετα με το σώμα τους.

Μέσα απ’ τις αναρτήσεις και τα stories της η ηθοποιός πάντα μεταδίδει θετικά μηνύματα, ειδικά προς όλες τις γυναίκες, προσπαθώντας να τις κάνει να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και να αγαπήσουν το σώμα τους.

Έτσι, κι αυτή η φωτογραφία της συνοδευόταν από ένα σπουδαίο μήνυμα για την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή:

Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη Θάλεια, έχει χειρουργηθεί, μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει, προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει την απόλυτη αποδοχή και σεβασμό μου. Ε, δεν αξίζει μια ωραία σέλφι με μαγιό; Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν. Καλό καλοκαίρι!

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News