Ήταν Σεπτέμβρης όταν ανακοίνωσε το supermodel τον ερχομό του μωρού της με τον Zayn Malik. Όταν ήρθε η μέρα που γέννησε η Gigi Hadid έγινε με μεγάλη διακριτικότητα και εκ τότε είναι πολύ προστατευτικοί και οι δυο τους με την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή. Η Yolanda Hadid πέρασε τη μέρα με την εγγονή της και μοιράστηκε μία γλυκύτατη φωτογραφία με την εγγονή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Yolanda Hadid πέρασε τη μέρα με την εγγονή της

Η Yolanda Hadid πέρασε μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της με την εγγονή της και μοιράστηκε την ευτυχία της με τους followers της. Η ίδια αποκάλυψε ότι η Gigi Hadid άφησε τη μικρή της στη μητέρα της ώστε να την προσέχει αφού είχε να κάνει κάποια δουλειά. Η Yolanda Hadid έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία:

Περάσαμε την ημέρα ενώ η μαμά έλειπε

Η ίδια στη φωτογραφία φαίνεται να σφιχταγκαλιάζει το εγγονάκι της και να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία με την κόρη της, Gigi Hadid, και το κοριτσάκι της γράφοντας στην λεζάντα ότι είναι άγγελοι.

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της μικρής της, η Yolanda Hadid είχε ανεβάσει τη Gigi Hadid αγκαλιά με το κοριτσάκι της σε δύο γλυκύτατες φωτογραφίες με τις δυο τους και κάποιες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που έκαναν στο σπίτι. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

Ένα ολοκαίνουργιο είδος απασχολημένου & κουρασμένου αλλά είναι η καλύτερη, οπότε οι διακοσμήσεις των Χριστουγέννων έγιναν νωρίς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News