Την αντεπίθεσή της προετοιμάζει η Βασίλισσα Ελισάβετ κατά της Meghan και του Harry σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου. Οργισμένη με τις επανειλημμένες επιθέσεις, φαίνεται πως η Βασίλισσα Ελισάβετ θα κινηθεί νομικά κατά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Merkle.

Η νομική αντεπίθεση της Βασίλισσας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νομική ομάδα της βασίλισσας Ελισάβετ άρχισε να συζητά με ειδικούς σε θέματα συκοφαντίας μετά από μια σειρά σχολίων του πρίγκιπα Harry και της Meghan Merkle. Η Sun ανέφερε ότι η βασίλισσα “απευθύνθηκε σε δικηγόρους” αφού “εξοργίστηκε με επανειλημμένες επιθέσεις” από τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Merkle.

“Η αίσθηση, που έρχεται “από τους από πάνω”, είναι ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο όριο”, δήλωσε βασιλική πηγή στην εφημερίδα. “Υπάρχει ένα όριο στο πόσα μπορούν να γίνουν αποδεκτά και η Βασίλισσα και η Βασιλική Οικογένεια το έχουν φτάσει. Θωρακίζονται νομικά. Ο Harry και η Meghan θα ενημερωθούν και θα γνωρίζουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν θα γίνουν ανεκτές”.

Harry & Meghan: Η συνέντευξή τους στην Oprah και η αληθινή τους ιστορία μέσα από ένα βιβλίο

Από τότε που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν στις ΗΠΑ, πολλές συνεντεύξεις και δημοσιεύματα αναφέρονταν σε μια διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού και της Βασιλικής οικογένειας. Η συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey έκανε ακόμα πιο δύσκολες και εύθραυστες τις σχέσεις με το παλάτι. Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα προκαλούν τεράστια ανησυχία στην Βασιλική Οικογένεια.

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ζωή του θα κυκλοφορήσει ο πρίγκιπας Harry – Σε ποια γεγονότα και πρόσωπα θα αναφέρεται

“Αν κάποιος κατονομαστεί στο βιβλίο και κατηγορηθεί για κάτι αυτό θα μπορούσε να είναι συκοφαντική δυσφήμηση και να παραβιάζει τα δικαιώματά του στην ιδιωτική οικογενειακή ζωή», είπε η πηγή στη The Sun. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η νομική ομάδα της βασίλισσας εξετάζει την έκδοση προληπτικής νομικής προειδοποίησης στους εκδότες των απομνημονευμάτων της Penguin Random House.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News