Η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον κορονοϊό μίλησε για την εμπειρία της και δήλωσε για πρώτη φορά ότι νιώθει μεγαλύτερη κόπωση, σε μια περίοδο όπου υπήρχαν έντονες φήμες για την κατάσταση της υγείας της, οι οποίες αναζωπυρώθηκαν όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα δώσει το παρών στην καθιερωμένη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης.

Η Μονάρχης είχε βρεθεί θετική στην κορονοϊό τον Φεβρουάριο, ωστόσο, συνέχισε να εκτελεί ελαφριά καθήκοντα. Είχε ακυρώσει κάποιες συναντήσεις, μετά τις συστάσεις των γιατρών της για ξεκούραση.

Τώρα, η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον κορονοϊό, έδωσε το παρών online στα εγκαίνια μιας μονάδας με το όνομά της στο νοσοκομείο Royal London στο Whitechapel και άκουσε τις ιστορίες ιατρικού προσωπικού, ασθενών και εργαζομένων.

Μιλώντας μ’ έναν ασθενή που νοσηλεύτηκε με covid, η Βασίλισσα έκανε ένα σχόλιο και για την δική της μετά- covid κατάσταση, παραδεχόμενη ότι η περιπέτεια με τον ιό της έχει αφήσει κόπωση, ενώ χαρακτήρισε τρομακτική την πανδημία.

Σε αφήνει πολύ κουρασμένο και εξαντλημένο, έτσι δεν είναι; Είναι τρομακτική πανδημία. Δεν είναι ωραία η έκβαση

Μιλώντας με την ομάδα που έφτιαξε τη Μονάδα Queen Elizabeth 155 κλινών στον 14ο και 15ο όροφο του νοσοκομείου σε πέντε εβδομάδες, αντί για τους συνηθισμένους πέντε μήνες, σχολίασε: «Δεν είναι εντυπωσιακό όταν διακυβεύεται κάτι τόσο σημαντικό πώς όλοι δουλεύουν μαζί και συνεργάζονται;».

Είναι οριστικό: Η βασίλισσα Ελισάβετ εγκαταλείπει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News