Η Βασιλική Μιλλούση είναι έγκυος 8μιση μηνών στο δεύτερο παιδάκι της με τον Λευτέρη Πετρούνια και παρ’ όλο που είναι σε καραντίνα, όπως όλοι μας, φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη και ήρεμη. Μάλιστα, για πρώτη φορά η Βασιλική Μιλλούση έδειξε την κοιλίτσα της on camera μερικές μέρες πριν γεννήσει.

Η γνωστή πρωταθλήτρια αναμένει να έρθει στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι της, ένα χρόνο μετά την απόκτηση της πρώτης κόρης με τον Λευτέρη Πετρούνια. Όντας στους 8μιση μήνες εγκυμοσύνης, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», αναφερόμενη για την εμπειρία της από τη δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη εν μέσω κορονοϊού.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά πως 6 Δεκέμβρη μπαίνει στον μήνα της και υπάρχει περίπτωση να γεννήσει ανά πάσα στιγμή, όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση έδειξε την κοιλίτσα της on camera, αφού πρώτα της το είχε ζητήσει η Κατερίνα Καραβάτου και το έκανε με χαρά.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη εν μέσω κορονοϊού και καραντίνας, η πρωταθλήτρια τόνισε ότι δεν έχει επηρεαστεί η ζωή τους ιδιαίτερα από όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορονοϊού και ότι η καθημερινότητά τους παραμένει ίδια με τον Λευτέρη Πετρούνια να συνεχίζει τις προπονήσεις και την ίδια να παραμένει στο σπίτι με το παιδί με τη μητέρα της να έρχεται κι αυτή για να την βοηθάει. «Ο Λευτέρης εξακολουθεί να κάνει προπονήσεις, εγώ είμαι στο σπίτι με το παιδί. Ευτυχώς, έρχεται η μαμά μου και βοηθάει» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, όπως είπε, σε αυτόν τον τοκετό θα είναι μαζί της μόνο ο Λευτέρης Πετρούνιας και δε θα μπορέσουν να έρθουν οι δικοί της άνθρωποι να τη δουν, λόγω των συνθηκών του κορονοϊού.

Στην προηγούμενη γέννα είχαμε πολύ κόσμο. Ήταν η μαμά μου, η αδελφή μου. Τώρα δεν θα έχω κανέναν από όλους αυτούς. Θα είναι μόνο ο Λευτέρης αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις σου αρκεί να είναι ο άνθρωπός σου δίπλα σου.

Να θυμίσουμε πως το φύλο του μωρού είναι κοριτσάκι και όπως είπε η Βασιλική Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας χαίρεται πολύ που και το δεύτερο παιδί τους είναι κοριτσάκι, αφού θα είναι στο σπίτι με τρεις γυναίκες. «Ο Λευτέρης χαίρεται πολύ και είναι χαζομπαμπάς. Η κόρη μας από την αρχή έδειξε αδυναμία στον μπαμπά της» τόνισε.

Δες όλα όσα είπε στην φωλιά των Κου Κου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News