Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους και η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά έναν ακόμα! Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και η Τζένη Μπαλατσινού είναι τρισευτυχισμένοι αφού ήρθε επιτέλους στον κόσμο το μωράκι τους. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ανήμερα Χριστουγέννων και έκανε έτσι τις γιορτές της οικογένειάς της ακόμα πιο όμορφες γεμίζοντας τους ευτυχία και αγάπη. Φυσικά δε θα μπορούσαν να ζητήσουν καλύτερο και πιο ευλογημένο δώρο Χριστουγέννων από αυτό!

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα πήγαν καλά με τον τοκετό και μητέρα και γιος ξεκουράζονται. Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει ακόμη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο. Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο. Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ζει πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίες αφού γίνεται πατέρας για πρώτη φορά!

Εμείς ευχόμαστε και στους δύο να τους ζήσει και να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο!

Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού

Η τελευταία ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού αφορά σε μία φράση της Μάγια Αγγέλου και η ανάρτηση της έγινε παραμονή Χριστουγέννων. Χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:


Χρόνια Πολλά σε όλους και σε όλες! Ο Θεός είναι εκεί που τον αφήνουμε να μπει, και για να μπει θέλει αγάπη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News