Ο καιρός περνά και το μοντέλο δεν αργεί να γεννήσει. Πώς είναι, όμως, η κοιλιά της Gigi Hadid λίγο πριν γεννήσει; Η ίδια μας δίνει την απάντηση! 

Το supermodel απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης του, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι που περιμένει. Η Gigi Hadid είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, Zayn Malik, με τον οποίο ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2015 και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Η Gigi Hadid ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, λέγοντας πως ο χρόνος κυλά αρκετά γρήγορα.

κοιλιά της Gigi Hadid

κοιλιά της Gigi Hadid

κοιλιά της Gigi Hadid

κοιλιά της Gigi Hadid

Δες την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο με την φουσκωμένη κοιλιά της Gigi Hadid: 

Η Gigi αναμένεται να γεννήσει το συντομότερο, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου επιβεβαίωσε στο Twitter ότι το μωρό της έχει αργήσει λίγο να έρθει, απαντώντας στο meme ενός θαυμαστή.

Ο πατέρας του μοντέλου, Mohamed, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με ένα ποίημα που έγραψε στο μελλοντικό εγγόνι του, διευκρινίζοντας, όμως, πως το μωρό δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο. «Γεια σου μικρό μου εγγόνι, εγώ είμαι (ο παππούς σου), με την καρδιά μου όσο ευτυχισμένη μπορεί να είναι. Εύχομαι για σένα τον ήλιο και το φεγγάρι, εύχομαι για σένα ευτυχισμένα χρόνια. Να ξέρεις ότι ο παππούς είναι πάντα εδώ, θα κάνω τα πάντα, τα πάντα για σένα, αγαπημένο μου», αναφέρει το χειρόγραφο γράμμα που δημοσίευσε ο Mohamed Hadid στο Instagram. «Όταν έμαθα ότι έρχεσαι, χαμογέλασα και σκούπισα το δάκρυ μου. Έκλαψα γιατί ήξερα πως η καρδιά μου θα ανήκει πάντα σε σένα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πριν από δύο ημέρες η Bella Hadid έκανε μια ανάρτηση με την αδερφή της, συγκρίνοντας τις κοιλιές τους. Όπως γράφει στη λεζάντα, η δικιά της οφείλεται στο μπέργκερ που έφαγε, ενώ της αδερφής της στον Zayn Malik.

 

Δες ακόμα:

Όσα δεν είδαμε από τη φωτογράφιση της Gigi Hadid λίγο πριν γεννήσει (Video)