Πριν από μερικές μέρες ο σταθμός την ανακοίνωσε επίσημα, ενώ τώρα μόλις κυκλοφόρησαν τα πάντα γύρω απ’ την εκπομπή της. Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει πρεμιέρα στον Alpha και, όπως επιβεβαιώνεται, παίρνει όντως την ώρα που είχε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος είναι έτοιμη για το νέο της ξεκίνημα με την εκπομπή «T-Live», μια εκπομπή ενημερωτικού περιεχομένου που θα προβάλλεται απ’ τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημμέρι.

Θυμίζουμε ότι η εκπομπή της στο Epsilon όλα τα προηγούμενα χρόνια λεγόταν «Τατιάνα Live» και ο νέος τίτλος της εκπομπής της στον Alpha μας θυμίζει πολύ τον παλιό.

Έτσι, λοιπόν, κάθε πρωί η Τατιάνα θα παίρνει τη σκυτάλη με την δημοσιογραφική της ομάδα απ’ την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει πρεμιέρα κι αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση:

«Το T-Live έρχεται καθημερινά στον Alpha με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα, και τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο. T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

T-Live, για όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Σύντομα στον Alpha».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :