Το νέο τραγούδι της Τάμτα με τίτλο N.E.R.O. είναι εδώ και η τραγουδίστρια για πρώτη φορά τραγουδάει στίχους και στην μητρική της γλώσσα, τα Γεωργιανά.

Η πάντα πρωτοπόρος, fashion forward και opinion leader Τάμτα επέστρεψε με το “N.E.R.O.”, το ολοκαίνουργιο ελληνόφωνο single της σε συνεργασία με τον παραγωγό IAMSTRONG, και έκανε για ακόμα μια φορά την ανατροπή αφού δε διστάζει με κάθε της κυκλοφορία να προτείνει διαφορετικούς ήχους στην ελληνική ποπ σκηνή.

Το σύγχρονο mid-tempo “N.E.R.O.” είναι ένα ξεχωριστό μουσικό συνονθύλευμα ηλεκτρονικών ήχων και arabesk αναφορών που μαζί με την μοναδική ερμηνεία της Τάμτα δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά μάλιστα στην 17χρονη πορεία της στη δισκογραφία, η Τάμτα τραγουδάει στίχους και στην μητρική της γλώσσα, τα Γεωργιανά.

Σε ένα από τα πιο fashionable βίντεο κλιπ της καριέρας της που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube, η Τάμτα ως μια modern nymph, οπτικοποίησε άρτια αισθητικά το N.E.R.O. και μετέφερε το κλίμα του τραγουδιου στον οθόνη με μια πιο σκοτεινή glam προσέγγιση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του καλλιτέχνη φωτογράφου Joey Leo & art direction του διεθνούς super model Ροζανας Γεωργιου που έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως και δραστηριοποιείται πλέον και σε αυτό στον τομέα.

Το νέο τραγούδι της Τάμτα:

Σκοτάδια σου γυμνά έπινα
Ήλιους να σε κερνάω
Μέχρι τον ουρανό θα πήγαινα
Παντού στον κόσμο πάω για ‘σένα
Στο φως για μια στιγμή γεννιόμουνα
Με βροχερό καιρό
Να ζούσα μια στιγμή στα χείλη σου
Σαν να ‘μουνα νερό

Ταμ ταραράμ ταραράμ τιριράμ 
Ταμ ταραράμ ταραράμ τιριράμ 
Ταμ ταραράμ ταραράμ τιριράμ
Στον Θεό, στον Θεό

Μια βδομάδα γυρνάω
Με τα χέρια γυμνά μόνο χώματα αγγίζω
Κι αν δεν ξέρω που πάω
Φτιάχνω κόσμους για να σε συναντήσω
Σε ακούω που μιλάς
Σε ακούω να περπατάς
Κρύβεσαι σαν τον Θεό
Μα προσεύχομαι για ‘μας
Για ‘μας, για ‘μας
Στον Θεό, στον Θεό

Ταμ ταραράμ ταραράμ τιριράμ 
Ταμ ταραράμ ταραράμ τιριράμ 
Ταμ ταραράμ ταραράμ τιριράμ 
Στον Θεό, στον Θεό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News