Η σύζυγος του Bruce Willis μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τους αγώνες ψυχικής υγείας μετά τη διάγνωση του σταρ του Hollywood με εγκεφαλική διαταραχή.

Η Emma Heming Willis παραδέχτηκε ότι το να βάλει τις ανάγκες της οικογένειάς της πάνω από τις δικές της δεν την κάνει ηρωίδα, αλλά έχει μάθει να κάνει χώρο για τον εαυτό της.

Το 43χρονο μοντέλο, που έχει δύο κόρες, τη Mabel και την Evelyn, μίλησε, επίσης, για τη θλίψη που βιώνει και για το πόσο πολύτιμος ήταν ο χρόνος μαζί με τον Bruce Willis, κάτι που πλέον δε το θεωρεί δεδομένο.

Bruce Willis – Αφασία: Οι πρώτες δηλώσεις της γυναίκας του μετά τη διάγνωσή του

Η Emma Heming Willis πριν λίγο καιρό αποκάλυψε μέσω του Instagram ότι ο σύζυγός της, Bruce Willis, εγκαταλείπει την καριέρα του εξαιτίας της διάγνωσής του με αφασία, μια διαταραχή του λόγου.

Η Willis δήλωσε στο The Bump: «Παλεύω να βρίσκω χρόνο για την αυτοφροντίδα μου κάθε μέρα».

Τι είναι η αφασία; Η εγκεφαλική διαταραχή που απομακρύνει τον Bruce Willis από την καριέρα του

H 43χρονη Emma μίλησε για το πώς έχει επηρεαστεί η ζωή της μετά τη διάγνωση του Bruce. Συγκεκριμένα είπε: «Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου κι αυτό δεν με κάνει ηρωίδα. Αυτή η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου είχε επιβαρύνει την ψυχική μου υγεία, όπως και τη γενική μου υγεία, και δεν εξυπηρετεί κανέναν στην οικογένειά μου. Κάποιος μου είπε πριν από λίγο καιρό ότι όταν νοιάζεσαι υπερβολικά για κάποιον, καταλήγεις να μην φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό με εμπόδιζε, αλλά αυτή η συζήτηση με ταρακούνησε».

Συνέχισε τι δηλώσεις τους λέγοντας: «Δεν είμαι η τέλεια μητέρα, αλλά ξέρω ότι έχω κάποιες βασικές ανάγκες που είναι απαραίτητες, όπως πρώτα απ ‘όλα, η άσκηση. Είναι μια στιγμή που μπορώ να αποσυνδεθώ και μπορώ να κάνω κάτι που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά συνολικά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρεις αυτό το ένα πράγμα που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη».

«Ο χρόνος είναι πολύτιμος»

Και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια φέρνουν τόση αγάπη, γέλιο και ζωή στο σπίτι μας. Για εμάς ως οικογένεια, ήταν πάντα η δημιουργία αναμνήσεων. Μας αρέσει να περνάμε χρόνο ο ένας με τον άλλον και ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν το θεωρώ δεδομένο».

13 πράγματα που έχουν άμεση σχέση με την υγεία του εγκεφάλου σου. Τα προσέχεις όσο πρέπει;

Ο Bruce Willis έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες, όπως το Die Hard, Pulp Fiction, Armageddon, Moonrise Kingdom, 12 Monkeys και Looper.

Παντρεύτηκε την ηθοποιό Demi Moore το 1987 και απέκτησε τα τρία παιδιά, Rumer, Scout και Tallulah.

Το ζευγάρι χώρισε το 2000, αλλά παρέμειναν φίλοι, με αρκετά καλές σχέσεις και ο Willis παντρεύτηκε την ηθοποιό Emma Heming το 2009.

Ανακοινώνοντας τη διάγνωσή του τον Μάρτιο, η οικογένεια του Willis είπε ότι ήταν μια «πραγματικά δύσκολη στιγμή» για αυτούς και ευχαρίστησε τους θαυμαστές για τη «συνεχή αγάπη, συμπόνια και υποστήριξή τους».

Έτσι επιδιορθώνεται ο εγκέφαλος μετά από ένα εγκεφαλικό

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», ανέφερε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Instagram.

«Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή ο Bruce απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News