Αντιδράσεις από τη συνέντευξη της Meghan Markle και του Harry έχουν προκληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα βρετανικά tabloid που έχουν περάσει στην αντεπίθεση.

Σαν βόμβες “έσκασαν” στην Βρετανία οι αποκαλύψεις της Meghan και του Harry που έκαναν κατά τη συνέντευξή τους στην Oprah, μιλώντας για τη ζωή στο Παλάτι και όσα ακολούθησαν του Megxit. Μάλιστα, μίλησαν για τις αυτοκτονικές τάσεις της Meghan, αλλά και για μέλη της βασιλικής οικογένειας που είχαν εκφράσει την ανησυχία τους σχετικά με το χρώμα του παιδιού τους, χωρίς βέβαια να τα κατονομάσουν.

Η διευκρίνιση της Oprah για τις αποκαλύψεις που έκαναν Meghan και Harry

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας απέφυγε να κάνει σχετικές δηλώσεις, λέγοντας πως είναι θέματα που αφορούν το Παλάτι, ενώ η Βρετανή υφυπουργός αρμόδια για τα Παιδιά και τις Οικογένειες δήλωσε ότι «δεν υπάρχει κανένας απολύτως χώρος για ρατσισμό στην κοινωνία μας». Όμως, ποιες οι αντιδράσεις από τη συνέντευξη της Meghan στα βρετανικά tabloid;

Ενώ το Παλάτι μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει αντιδράσει, τα βρετανικά tabloid έχουν περάσει στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων το γεγονός αυτό ως τη χειρότερη κρίση της βρετανικής μοναρχίας, μετά την παραίτηση του Βασιλιά Εδουάρδου το 1936.

Επιπλέον, τα βρετανικά media κατηγορούν το ζεύγος για υποκρισία, προδοσία και αγνωμοσύνη, ενώ οι τίτλοι των πρωτοσέλιδων είναι εκκωφαντικοί. Η Daily Mail αφιερώνει όλο το πρωτοσέλιδό της στην πολύκροτη συνέντευξη, αναφέροντας «Η Meghan κατηγορεί το Παλάτι για ρατσισμό». Στην πρώτη σελίδα της Daily Express αναφέρεται «Βασίλισσα: Το καθήκον και η οικογένεια μάς ενώνουν» και στη συνέχεια «Αυτή είναι η δημόσια υπηρεσία για εσάς, Harry και Meghan… ΟΧΙ μια αυτοεξυπηρετούμενη τηλεοπτική συνομιλία με την Oprah».

Η Republic που αγωνίζεται για την κατάργηση της μοναρχίας γράφει «Η μοναρχία μόλις επλήγη από την χειρότερη κρίση της από την παραίτηση του 1936. Είτε για το καλό της Βρετανίας είτε για το καλό των νεότερων μελών της βασιλικής οικογένειας αυτός ο σάπιος θεσμός πρέπει να φύγει», ενώ ο Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής Piers Morgan έγραψε στο Twitter «Αυτή η συνέντευξη συνιστά απολύτως μια επαίσχυντη προδοσία της Βασίλισσας και της Βασιλικής Οικογένειας. Τις περίμενα όλες αυτές τις άθλιες καταστροφικές ανοησίες, που εξυπηρετούν μόνον την ίδια, από την Meghan Markle, αλλά για τον Harry ότι θα την άφηνε να αποκαθηλώσει την οικογένειά του και την Μοναρχία κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι επαίσχυντο».

Δες όλες τις λεπτομέρειες της συνέντευξης της Meghan και του Harry στην Oprah. Οι αυτοκτονικές τάσεις της Meghan όσο ζούσε στο Παλάτι, ο ρατσισμός για το χρώμα του Archie και το φύλο του δεύτερου μωρού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News