Λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση και την συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή “Τι λες τώρα!” στο Mega, η Μαρία Ηλιάκη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό “ΟΚ”. Η παρουσιάστρια μίλησε για τους πρώτους μήνες με την κόρη της, την επιστροφή της στην Ελλάδα, την σχέση της με τον σύντροφό της και τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια.

Πρώτη φορά μανούλα η Μαρία Ηλιάκη! Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της για τον ερχομό του μωρού

Μαρία Ηλιάκη: “Θέλω να είναι καλά η οικογένειά μου, ο Στέλιος και τώρα και το μωρό μας, και θα έρθουν και τα υπόλοιπα”

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί και τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν μετά τον ερχομό της κόρης της στον κόσμο. “Το σχεδιάζαμε, θέλαμε να κάνουμε ένα μωρό με τον Στέλιο. Και οι δύο επιθυμούσαμε ένα παιδάκι και είχαμε πει να το προσπαθήσουμε. Αλλά είναι άλλο να το σχεδιάζεις κι άλλο να σου λέει ξαφνικά ο γιατρός “είσαι έγκυος!”. Περίμενα πως θα ήμουν πιο συναισθηματική την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά ήμουν λίγο αποστασιοποιημένη. Στο μαιευτήριο πια, όταν ήρθε το μωρό, μου ήρθαν όλα τα συναισθήματα μαζί”.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τον φόβο που την διακατείχε στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της την οποία βίωσε και σε συνθήκες καραντίνας: “Είχα μία αγωνία να μη συμβεί κάτι, έτσι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν με είχα αφήσει να το πολυχαίρομαι. Επίσης, η αρχή της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολη. Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε μία φάση που έλεγα: «Μα γιατί; Έτσι είναι όλες οι εγκυμοσύνες; Δεν θέλω!». Έκανα όλη μέρα εμετούς, 40-50 εμετούς τη μέρα. Ήταν και το lockdown και ο γιατρός μου μού είχε πει πως σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να ρισκάρω να κολλήσω κάτι, οπότε ήμουν όλη μέρα στο σπίτι. Δεν με άφηνε ούτε να δω κόσμο ούτε να ταξιδέψω. Ήμουν πολύ μόνη”.

Ταυτόχρονα, η νέα μανούλα εξομολογήθηκε τον φόβο της σχετικά με την κόρη της ο οποίος πηγάζει από το γεγονός ότι η ίδια έχασε την μητέρα της πολύ νωρίς: “Έχω γίνει πιο ήρεμη και υπομονετική και γενικώς προσέχω πιο πολύ. Για παράδειγμα, οδηγώ προσεκτικά, φοβάμαι μην πάθω τίποτα. Έχω μέσα μου το άγχος μήπως μείνει η μικρή χωρίς μαμά, όπως έμεινα εγώ χωρίς τη μαμά μου”.

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφέρει πως. Παρόλο που έχει επιστρέψει δυναμικά επαγγελματικά, η οικογένειά της είναι η προτεραιότητά της: “Επίσης, δεν δίνω πια απόλυτη προτεραιότητα στη δουλειά μου, όπως παλιά. Από τα 18 μου δούλευα όλη μέρα. Ήθελα να πηγαίνουν όλα καλά στη δουλειά και έλεγα πως θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει, σκέφτομαι πως θέλω να είναι καλά η οικογένειά μου, ο Στέλιος και τώρα και το μωρό μας, και θα έρθουν και τα υπόλοιπα”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News