Ειδική αναφορά στην σύντροφο της ζωής του και μητέρα των παιδιών του έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας στις δηλώσεις του μετά το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η συγκινητική ανάρτηση της Μιλλούση αποδεικνύει το πώς στέκεται δίπλα στον Λευτέρη σαν βράχος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, λίγο αφότου πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε Ολυμπιάδα, δήλωσε ότι αφιερώνει το χάλκινο στις κόρες του, ενώ έκανε αναφορά και στη Βασιλική ευχαριστώντας την που είναι εκεί μαζί του κι αποτελεί το στήριγμά του:

Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Την Ελένη και τη Σοφία. Αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, ένας πάρα πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν τρομακτικά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαι πολύ γεμάτος, πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από πανδημίες και χειρουργεία, μετά από όσα έχω περάσει. Έχω γλυκόπικρη γεύση γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει να έχω δεύτερη και τρίτη θέση. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά. Νιώθω δικαίωση για αυτό το μετάλλιο, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν τις δύσκολες στιγμές. Και απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα μετά το χειρουργείο που έκανα. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, τη Βασιλική που είναι εδώ μαζί μου και την ομάδα μου. Εννοείται θα τα πούμε στο Παρίσι, δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, πρέπει να κλείσει με πρώτη

Λίγη ώρα μετά, η Βασιλική Μιλλούση έκανε την πρώτη της ανάρτηση, ποζάροντας με τον Πετρούνια και το μετάλλιο, δηλώνοντας διπλά περήφανη για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της.

Διπλά περήφανη για σένα @eleftherios_petrounias!!Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου.. ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια

7 στιγμές της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που μας κάνουν περήφανους

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News