Το ότι το πορνό δεν είναι πραγματικό σεξ το ξέρουμε όλοι. Όμως, όλο και περισσότεροι έφηβοι στρέφονται στο πορνό, ειδικά σε μια ευαίσθητη ηλικία όπου τα ερεθίσματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Το Pornhub για ακόμα μια φορά αποφάσισε να κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση και να προσφέρει σωστή σεξουαλική εκπαίδευση.

Τώρα θα μας πεις «ποιον κοροϊδεύει; Αν θέλει οι νέοι να μην βλέπουν πορνό, απλά να κλείσει την πλατφόρμα του». Έχεις τα δίκια σου να είναι αυτή η πρώτη σου σκέψη. Αλλά το Pornhub προωθείται ως πλατφόρμα με ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου αυστηρώς για ενήλικες και δεν επιτρέπει, όσο περνάει απ’ το χέρι του, την προβολή του περιεχομένου σε άτομα κάτω των 18. Το ότι βλέπουν και οι έφηβοι πορνό, δεν είναι από μόνο του λόγος για να κλείσει η πλατφόρμα. Μπορείς να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις σ’ αυτό, αλλά έχει μεγαλύτερη σημασία αυτό που ακολουθεί.

Η λύση, λοιπόν, δεν είναι να κλείσουν όλα τα site με πορνό ή να γίνουν όλα με συνδρομή. Έτσι κι αλλιώς το Ίντερνετ είναι τόσο χαοτικό, που όποιος ψάχνει βρίσκει. Επομένως δεν θα είχε και νόημα. Αυτό που αποφάσισε να κάνει το Pornhub έχει πολύ μεγαλύτερο νόημα.

Η σωστή σεξουαλική εκπαίδευση για τους εφήβους έρχεται απ’ το Pornhub

Όπως έχουμε ξαναπεί, θαυμάζουμε πολύ τις εταιρείες και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την δύναμη και το ινφλουένσινγκ τους για καλό σκοπό.

Το Pornhub αποφάσισε να προσφέρει τα πρώτα ever video series για την σωστή σεξουαλική εκπαίδευση. Θα σκέφτηκε, λοιπόν, αφού μπαίνουν τόσοι έφηβοι να παρακολουθήσουν πορνό και τελικά αποκτούν μια λανθασμένη εικόνα για το σεξ, αντί να τους κόψω την πρόσβαση στο site με κάποιο άλλο τρόπο, θα τους προσφέρω μια άλλη, πιο χρήσιμη χρήση του Pornhub!

Το Pornhub προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πορνό και πραγματικού σεξ με την πρώτη σειρά σεξουαλικής εκπαίδευσης. Η σειρά ξεκίνησε μέσω του Sexhellness Center του Pornhub, όπου ο ιστότοπος παρέχει άρθρα σχετικά με τη σεξουαλική υγεία, τις σχέσεις και φυσικά το ίδιο το σεξ.

Παράλληλα, έχουν ανέβει στην ειδική ιστοσελίδα και τα 11 πρώτα videos, που έχουν δημιουργηθεί από σεξολόγους και καθηγητές πανεπιστημίων, οι οποίοι δείχνουν την πραγματική ανατομία του ανθρώπινου σώματος, αλλά και διαλύουν μερικούς απ’ τους μεγαλύτερους μύθους γύρω απ’ το σεξ.

Θυμήσου κι αυτό το video του Pornhub για την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την προστασία του περιβάλλοντος

Φυσικά, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην ψυχική και σωματική προετοιμασία πριν το σεξ, αλλά και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Υπάρχει ακόμη και ένα video σχετικά με το ασφαλές σεξ εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πρόκειται για ένα πολύ θετικό βήμα και παράδειγμα! Μακάρι όλες οι εταιρείες να αξιοποιούσαν την δύναμή τους για να βοηθήσουν αλλά και να εκπαιδεύσουν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :