Η δολοφονία του Πετρή είναι απ’ τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στον Σασμό. Το επεισόδιο της Δευτέρας 24/1 έκανε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ υψηλή τηλεθέαση, με το κοινό να παρακολουθεί συγκλονισμένο τα όσα εκτυλίχθηκαν.

H δολοφονία αλλάζει εντελώς τα γεγονότα στον Σασμό και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει στη συνέχεια.

Η αγωνία των τηλεθεατών αποτυπώθηκε και στην τηλεόραση, με τον Σασμό να σημειώνει κατά μέσο όρο 24,3% στο γενικό σύνολο, 25,1% στο δυναμικό κοινό και ήταν πρώτη με διαφορά στο διάστημα (21:00 – 22:45) που βρέθηκε στον αέρα.

Ο σκηνοθέτης του Σασμού αποκαλύπτει γιατί ο Πετρής πεθαίνει

Αναλυτικά τηλεθέαση (21:00 – 22:45)

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 24,3%
Γη της Ελιάς – 20,7%
Survivor – 13,4%
MasterChef – 11,5%
Φάρμα – 4,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 25,1%
Γη της Ελιάς – 15,1%
MasterChef – 14,9%
Survivor – 13,5%
Φάρμα – 3,7%

Η στιγμή που γίνεται η δολοφονία του Πετρή

Ο Αστέρης και ο Πετρής λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια, βγάζοντας τα όπλα τους. Την στιγμή που τσακώνονταν, πατήθηκε η σκανδάλη από το πιστόλι του Αστέρη και ο Πετρής έπεσε νεκρός στο έδαφος.

Η στιγμή που το μαθαίνει η μητέρα του:

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;  

Σασμός: O Πετρής πέφτει νεκρός! Ο δολοφόνος του κρύβεται και όλες οι υποψίες στρέφονται πάνω του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :