Ένα ακόμη Battle έλαβε χώρα στην μοναδική σκηνή του «The Voice», όπου για άλλη μία φορά οι εκπληκτικές φωνές των παιδιών ξεχώρισαν και ξεσήκωσαν το κοινό. Ήταν ένα επεισόδιο που τα είχε όλα! Εκπλήξεις, ανατροπές, συγκινήσεις και μια εμφάνιση…φωτιά!

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο του «The Voice», 8/12, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκαν κατέλαβαν το stage και ξεσήκωσαν τους πάντες, με τις μοναδικές επιτυχίες τους, δίνοντάς μας μία μικρή γεύση από τη φετινή τους συνεργασία στο Teatro Athens.

Αργυρός και Φουρέιρα στο «The Voice»: Έβαλαν φωτιά στο stage!

Ο coach του διαγωνισμού μουσικής υποδέχτηκε την Φουρέιρα επί σκηνής και τραγούδησαν ντουέτο μεγάλες επιτυχίες τους, μεταξύ των οποίων «Τελικά», «Μπορεί», «Μαζί Σου», «Καραμέλα», «Πόσο», «Fuego», «Σε Χρειάζομαι», «Αεράκι». Η εμφάνισή τους αποθεώθηκε, ενώ ο ένας για τον άλλον μίλησε με τα καλύτερα και πιο συγκινητικά λόγια αφού, πέρα από την συνεργασία τους, είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Οι υπόλοιποι coaches ολοκλήρωσαν από το χθεσινό επεισόδιο τις εμφανίσεις τους παρέα με τους καλλιτέχνες, που είχαν επιλέξει για να τους βοηθήσουν στη φάση των The Battles, κάτι που σημαίνει ότι από το επόμενο επεισόδιο θα μεταφερθούμε απευθείας στο σημείο των Live cross battles του διαγωνισμού.

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο όλοι ανυπομονούμε για το ποιοι διαγωνιζόμενοι είναι εκείνοι που θα προχωρήσουν και θα διεκδικήσουν το τελικό πολυπόθητο έπαθλο!

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News