Η Ρούλα Ρέβη για άλλη μία χρονιά στέκεται δίπλα σε όλες τις μανούλες και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας. Ένα συγκινητικό μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις είτε περνάς κάτι παρόμοιο, είτε θες να σταθείς δίπλα στις μικρές ψυχούλες που γεννιούνται πρόωρα, είτε θέλεις να ενημερωθείς για τους κινδύνους και τις επιπτώσεις.

Η Ρούλα Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη δική της συγκινητική ιστορία για τη γέννηση των διδύμων.

15 εκατομμύρια πρόωρα γεννημένα μωρά σε ολόκληρο τον κόσμo χρειάζονται μια δυνατή φωνή

Η ίδια έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στη δύσκολη εγκυμοσύνη που αντιμετώπισε ενώ με τη σημερινή ανάρτηση θέλει να δώσει θάρρος στους γονείς που μπορεί να βιώνουν κάτι ανάλογο.

Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας:

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί! Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα, να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ, σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!»

Αυτά ήταν τα λόγια της Ρούλα Ρέβη η οποία σου περιγράφει τις αναμνήσεις της και στέκεται δίπλα σου σε αυτό το δύσκολο και ταυτόχρονα όμορφο ταξίδι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News