Η Rihanna μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμη να μας ταξιδέψει με την νέα μουσική της, αλλά δε θα μας αφήσει έτσι, θα μας χαρίσει τα παλιά της τραγούδια σε μορφή βινυλίου, η οποία συνοδεύεται και από μία αλλαγή στα μαλλιά της. Ναι! Η Rihanna έγινε ξανθιά και πάλι! Πόσο σου είχε λείψει αυτό το look;

Στις 4 Νοεμβρίου, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια ανακοίνωσε το «The RihIssue», μια συλλογή από τα προηγούμενα μουσικά της άλμπουμ της σε βινύλιο.  Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα του post της: «Τα σημερινά παιδιά δεν θα μάθουν ποτέ τι σημαίνει βινύλιο, είπαν». Ωστόσο, εκείνη επιχείρησε να κάνει μια δοκιμή για να ενώσει τις εποχές, ταξιδεύοντας μας πίσω στον χρόνο, τότε που ο ρομαντισμός είχε διαφορετική έννοια, ειδικά μέσα από τις νότες. 

Η Rihanna έγινε ξανθιά και είναι πανέμορφη!

Η Rihanna μοιράστηκε αυτό το φανταστικό νέο με τους fans της μέσω μίας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η RiRi βρίσκεται ξαπλωμένη στο πάτωμα και αναδεικνύει με τον πιο σέξι τρόπο το καλλίγραμμο σώμα της αλλά και το νέο της ξανθό look, αγκαλιάζοντας αισθησιακά τους δίσκους της. Η αλήθεια είναι πως δείχνει πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ κι εμείς δεν μπορούμε με τίποτα να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας. Go RiRi!

Τώρα, διόρθωσε με, αν κάνω λάθος, αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Rihanna εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά εδώ και αρκετό καιρό — χρόνια, στην πραγματικότητα. Αν θυμάμαι καλά το 2017, είχε ένα ξανθό και τολμηρό κούρεμα, πραγματικά πολύ μπροστά για την εποχή του, και το 2018 φόρεσε μια μακριά πλατινέ ξανθιά περούκα.

Αν και η Rihanna είναι πανέμορφη σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών, καταλαβαίνω γιατί έχει κολλήσει στα σκουρόχρωμα μαλλιά τόσα χρόνια. Πάντως εγώ θέλω να την ευχαριστήσω γιατί ίσως μου έδωσε έμπνευση για να τολμήσω κάτι στα μαλλιά μου τόσα χρόνια φοβόμουν. Rihanna, σε ευχαριστώ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News