Η Miley Cyrus, σε συνεργασία με την Gucci Beauty, ανακοίνωσε την Παρασκευή πως θα κυκλοφορήσει τη δική της καμπάνια αρωμάτων κι εμείς ανυπομονούμε να τα μυρίσουμε! Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, η οποίες τραβήχτηκαν από τη διάσημη φωτογράφο Petra Collins. Γιορτάζοντας το νέο ορόσημο της καριέρας της ως το πρόσωπο της Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum, η 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε για αυτή τη συνεργασία, χαρακτηρίζοντάς την “ευτυχία και τιμή”.

Εσύ είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις τα νέα αρώματα της Miley Cyrus;

Η Miley Cyrus ανεβάζει photo με το στήθος της και τρολάρει το Instagram!


“Με ευτυχία και τιμή, ανακοινώνω πως είμαι το πρόσωπο της Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum. Ο @Gucci και εγώ αισθανόμαστε σαν οικογένεια για πολύ καιρό στις συνεργασίες μας, οι οποίες περιστρέφονταν πάντα γύρω από έντονο χρώμα, αυτο-έκφραση και μη απολογητική αντίφαση. Να είσαι σκληρός σε ένα ήπιο περιβάλλον ή ακόμα, σε μια χαοτική στιγμή. Η #FloraFantasy είναι όποιος είσαι. Κανείς από εμάς δεν φτιάχνεται από ένα συστατικό. Όλοι έχουμε διαφορετικές νότες, μερικές λεπτές και μερικές τολμηρές”, είπε η Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus βγήκε για ψώνια αλλά ξέχασε να βάλει κάτι βασικό

 

Ο οίκος Gucci με τη σειρά του δήλωσε ότι η “εκστρατεία φαντασίας με χαρά” είναι εμπνευσμένη από τη “μοναδική προσωπικότητα της Miley”. Το άρωμα του Art Director, Alessandro Michele πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 30 Ιουλίου μέσω της ιστοσελίδας Gucci και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα από την 1η Αυγούστου.

Η Miley Cyrus πιο γλυκούλα και στιλάτη από ποτέ (Photos)

Η άφιξη του αρώματος έρχεται μαζί με το event Pride special του Nashville στις 25 Ιουνίου με τίτλο “Stand By You”. Η καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια της και θα περιλαμβάνει επίσης τραγουδιστές από queer country όπως τους Brothers Osborne και τον Orville Peck.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News