Πριν από μερικές μέρες το αγαπημένο ζευγάρι αθλητών απέκτησε το δεύτερό του παιδί, την αδερφούλα της κόρης τους! Τώρα, η πρώτη φωτογραφία του Πετρούνια με την κόρη του απλά μας λιώνει!

Η Βασιλική Μιλλούση πήρε εξιτήριο και πλέον έχει επιστρέψει σπίτι με το μωρό, περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον σύντροφό της και την άλλη τους κόρη, τη Σοφία.

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο, η δεύτερή τους κόρη ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Στην ανάρτηση του Πετρούνια με το δεύτερο μωράκι του, βλέπουμε τον περήφανο μπαμπά να κρατάει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία απ’ το πρόσωπό του!

«Σήμερα εσύ είσαι μια εβδομάδα ήδη στη ζωή και εμείς μερικούς παραπάνω μαύρους κύκλους στα μάτια! Κατά τα άλλα, ευτυχισμένοι μόνο!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Δες τον Λευτέρη Πετρούνια με την κόρη του:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!!», είχε γράψει η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας την πρώτη εικόνα με την κόρη της μέσα απ’ το μαιευτήριο την ημέρα που γέννησε, ενώ την ίδια ανάρτηση είχε κάνει και ο Πετρούνιας για την κόρη του.

Η φωτογραφία του Πετρούνια με την κόρη του ας είναι μια μικρή ένεση αισιοδοξίας για σήμερα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News