Μπορεί όλοι να αναρωτιούνται πότε θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση, όπως η γνωστή παρουσιάστρια επιλέγει να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας για εκείνη μ’ έναν άλλο τρόπο.

Μπορεί η λαμπερή παρουσιάστρια να έχει αφήσει τον κόσμο της τηλεόρασης από την 1η Ιουλίου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πολλοί δεν αναρωτιούνται πότε θα την ξαναδούμε στις οθόνες μας.

Η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργανώνει γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Η παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αισθητή, βέβαια, ήταν η απουσία του Alpha από την εκδήλωση με την Ελένη Μενεγάκη να «Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί απουσιάζει ο Alpha. Γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει, ούτε με στεναχωρεί».

Πότε θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση;

Μπορεί η ίδια να μην έδωσε μία σαφή απάντηση, όμως ξεκαθάρισε πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν σίγουρα δε θα τη δούμε στις οθόνες μας.

Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Νομίζω ότι είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη, περισσότερη από όση χρειαζόμουν ή περίμενα- να κάτσω λίγο ήσυχα. Σε ότι αφορά τη δουλειά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα πέρα από ότι σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη. Ούτε το Γενάρη. Όταν λέμε ολόκληρη, εννοούμε ολόκληρη. Τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση και θα δούμε.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε, ακόμα, πως βλέπει μόνο Άγριες Μέλισσες, λέγοντας «Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ, ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία».

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη που πρέπει όλοι να θυμόμαστε

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης και μετέφερε το μήνυμα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, ένα μήνυμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Έχω πολύ καιρό να μιλήσω σε μικρόφωνο, οπότε έχω λίγο τρακ… Οποιοσδήποτε θα είχε ένα τέτοιο μήνυμα να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο, θα το έκανε με όλη του την καρδιά, όπως το κάνω και εγώ τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έχουμε καταφέρει στην Ελλάδα να αφυπνίσουμε τις γυναίκες να θυμούνται να κάνουν τις εξετάσεις που πρέπει. Με κάνει περήφανη και με κάνει να συγκινούμαι. Συγχαρητήριά σε όλα τα μέσα που αφιλοκερδώς θα μεταφέρουν αυτό το μήνυμα. Θέλω να πιστεύω ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα το κάνουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος αύριο δεν θα παίξει αυτό το μήνυμα. Που δεν είναι διαφημιστικό και έχει να κάνει με ζωές. Πιστεύω ότι όλα τα μέσα και όλοι οι δημοσιογράφοι αύριο θα μεταφέρουν όλοι το μήνυμα για να σώσουμε γυναικείες ζωές. Να δείξουμε έμπρακτα ότι πράγματι όταν λέμε ότι είμαστε κοντά και αγαπάμε τους ανθρώπους το εννοούμε και δεν το λέμε έτσι για να το πούμε… Αν ήμουν ακόμη στην τηλεόραση, θα σας το έλεγα από την εκπομπή μου. Οπότε σήμερα τα λέω όλα. Περιμένω αύριο να δούμε αυτό το μήνυμα όπως πιστεύει ο κάθε δημοσιογράφος και το κάθε μέσο.

Το να αναπαράγουμε, λοιπόν, όλοι μας τις δηλώσεις της Μενεγάκη για το πότε επιστρέφει στην τηλεόραση ή την απάντησή της για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση δεν είναι αρκετή, αν ξεχνάμε το πιο σημαντικό μήνυμα που θέλησε η ίδια να περάσει μέσα από την εκδήλωση αυτή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News