Ο τελικός του J2US πραγματοποιήθηκε σε μία φαντασμαγορική βραδιά το Σάββατο 26/12/2020. Οι εκπλήξεις και τα αναπάντεχα φιλιά έπεσαν βροχή και έσπασαν τα κοντέρ της τηλεοπτικής θεαματικότητας από τον Αναστάσιο Ράμμο και την Κατερίνα Ζαρίφη μέχρι την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο το ζευγάρι που κέρδισε στο σόου ήταν η Josephine και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Η πρώτη ανάρτηση της Josephine μετά τη νίκη ήταν ένα δημόσιο ευχαριστώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη ανάρτηση της Josephine

Τα τρία ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Josephine, η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο και η Ζωή Δημητράκου με τον Λευτέρη Πανταζή. Ωστόσο το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει το κοινό και την κριτική επιτροπή ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Josephine. Η πρώτη της ανάρτηση ήταν ένα repost από την ανάρτηση του λογαριασμού του σόου στο οποίο η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Σας ευχαριστούμε!!! Σας αγαπάμε πολύ

Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια του βράδυ του σόου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με το κόκκινο φόρεμα που φόρεσε και στη λεζάντα έγραψε ότι είναι η καλύτερη στιγμή του 2020.

Η εμφάνιση του ζευγαριού

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Josephine ερμήνευσαν το τραγούδι Phantom of the Opera με μία εκπληκτική σκηνική παρουσία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News