Η Πριγκίπισσα Charlotte έχει γενέθλια και κλείνει τα 6! Η βασιλική οικογένεια φρόντισε μέσα από τις δικές της ευχές να κάνει αυτή τη μέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη. Το Παλάτι του Κένσινγκτον, συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή πριγκίπισσα!

Η Πριγκίπισσα Charlotte έχει γενέθλια

Η Πριγκίπισσα Charlotte έγινε 6 και είναι ήδη μία μικρή κυρία όπως φαίνεται και στην ανάρτηση του παλατιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η  μικρή Charlotte στη φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο έχει ένα υπέροχε χαμόγελο και ήδη έχει αλλάξει πολύ μεγαλώνοντας. Η ίδια φοράει ένα floral φόρεμα και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα. 

Η ανάρτηση έγινε σε όλα τα επίσημα social media του Παλατιού και το υπέροχο πορτραίτο της κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η λεζάντα της φωτογραφίας χαρακτηριστικά έγραφε:

Ευχόμαστε στην πριγκίπισσα Charlotte, χαρούμενα έκτα γενέθλια

Πριν από λίγες μέρες οWilliam και η Kate Middleton είχαν την επέτειο γάμου τους και έκλεισαν 10 χρόνια παντρεμένοι. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν αποκτήσει μαζί τρία αξιολάτρευτα παιδιά, τον 7χρονο Πρίγκιπα George, την 6χρονη πλέον Πριγκίπισσα Charlotte και τον 3χρονο Πρίγκιπα Louis. Στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram δημοσιεύτηκαν δύο φωτογραφίες τους για την επέτειό τους στις οποίες φαίνονται και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News