Μας έλειψε και μάλιστα πολύ! Είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας κι εδώ και 2 χρόνια και κάτι λείπει από το τηλεοπτικό της κοινό. Όμως, επέστρεψε η Πόπη Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1, στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Ξεκινά έναν ακόμα κύκλο στη ζωή της, επιστρέφει στην τηλεόραση και πλέον βρίσκεται στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μαζί με τον Αντώνη Δελατόλλα, τον Πάνο Αμυρά και τον Γιώργο Παπαδάκη. Σχολιάζει την επικαιρότητα και μπαίνει και πάλι στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Πόπη Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1

Στην πρώτη κιόλας εμφάνισή της η Πόπη Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1 μας τράβηξε την προσοχή, μιλώντας για το lockdown, τα SMS στο 13033 και την τηλεκπαίδευση. Η αγαπημένη δημοσιογράφος, λαμπερή όπως πάντα, σχολίασε την επικαιρότητα, αναφερόμενη στα 1 εκατομμύριο μηνύματα που στάλθηκαν το Σάββατο το βράδυ για άθληση, αλλά και στο νέο lockdown. Τόνισε πως είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να βγαίνει εκτός σπιτιού, ακόμα και τα βράδια για άθληση, στέλνοντας τον αριθμό 6 στο 13033, καθώς αυτή είναι η μόνη διέξοδος.

«Γιατί να μην βγαίνουν; Σκέψου ότι είναι άνθρωποι που σήμερα θα εργάζονταν, άνθρωποι με παιδιά. Είναι η μόνη διέξοδος για να βγαίνει κανείς από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Από τα λόγια της “πιάστηκε” ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος άνοιξε το θέμα της τηλεκπαίδευσης. Να θυμίσουμε πως από την πρώτη κιόλας μέρα το σύστημα “έπεσε” και οι μαθητές αντιμετώπισαν προβλήματα με το webex. Η Πόπη Τσαπανίδου τοποθετήθηκε επί του θέματος μαζί με τον Αντώνη Δελατόλλα, ενώ η συζήτηση σύντομα στράφηκε στην κ. Κεραμέως και το αίτημα της αντιπολίτευσης να παραιτηθεί η υπουργός.

Η επικαιρότητα εκτενής και ενδιαφέρουσα και η Πόπη Τσαπανίδου βρίσκεται πλέον στον ΑΝΤ1 για να τη σχολιάζει με τους υπόλοιπους συνεργάτες. Δεν χρειάζεται να περιμένεις, λοιπόν, να πάει 7 το πρωί για να ακούσεις την Πόπη στο ραδιόφωνο! Μπορείς πλέον να τη βλέπεις και στην τηλεόραση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κάθε μέρα στις 18:50 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Εμείς της ευχόμαστε να συνεχίσει δυναμικά στον νέο της ρόλο κι είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει υπέροχα, όπως και σε ό,τι κάνει!

Διάβασε τις σκέψεις της Πόπης Τσαπανίδου λίγο πριν βγει στον αέρα του δελτίου ειδήσεων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News