Τρεις σχεδόν δεκαετίες από το πρώτο Toy Story, η Pixar μετρά πλέον πάνω από είκοσι ταινίες στο ιστορικό της και η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Από υπερήρωες και μπαμπούλες, έως ταξίδια με μπαλόνια, οι 26 ταινίες της μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την αποδοχή όχι μόνο από το ανήλικο, αλλά και από το ενήλικο κοινό. Η νέα λοιπόν ταινία της Pixar, 27η στη λίστα, που αναμένεται με τη σειρά της να χαράξει τη δική της πορεία, μόλις κυκλοφόρησε το teaser τρέιλερ της και προβλέπεται να μας μείνει αξέχαστη!

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Peter Sohn και παραγωγή της Denise Ream το «Elemental» ταξιδεύει μαζί με ένα αταίριαστο ζευγάρι, την Ember και τον Wade, σε μια πόλη όπου η φωτιά, το νερό, η γη και ο αέρας-κάτοικοι, ζουν μαζί. Όπως υποδηλώνουν τα ονόματά τους, η Ember είναι ένα στοιχείο της φωτιάς και ο Wade είναι ένας χαρακτήρας φτιαγμένος από νερό. Θα ανακαλύψουν πόσα κοινά έχουν και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους.

Η νέα ταινία της Disney – Pixar θυμίζει το «Inside Out» και εξερευνά τα 4 στοιχεία της φύσης

Elemental τρέιλερ: Η ταινία της Pixar που δίνει ζωή στα 4 στοιχεία της φύσης 

Το teaser-trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων εισάγει τον θεατή στην Element City —το σπίτι ενός φανταστικού, διαφορετικού πληθυσμού— δίνοντας μια γεύση του πώς είναι η καθημερινή μετακίνηση για τους ανθρώπους της. Το μετρό είναι αναμενόμενα γεμάτο, αλλά η κοινωνία βρίσκει τρόπο να προσαρμοστεί σε αυτό ειρηνικά.

Οι αλληλεπιδράσεις στο μετρό είναι μαγικές και εξαιρετικά δημιουργικές και διοχετεύουν τα στοιχεία για να εμπνέουν χαρά. Ταυτόχρονα, οι χαρακτήρες —με τις διαφορετικές προσωπικότητες τους αντιπροσωπεύουν τη ζωή της πόλης στον πραγματικό κόσμο.

Σύμφωνα με την Disney, η Ember είναι «μια σκληρή, έξυπνη και φλογερή νεαρή γυναίκα». Ο Wade, από την άλλη πλευρά, είναι «ένας διασκεδαστικός, χλιαρός τύπος που πηγαίνει με τη ροή». Και, όπως επισημαίνει η αφίσα που κυκλοφόρησε πρόσφατα, « Τα αντίθετα αντιδρούν».

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την παιδική ηλικία του Sohn στη Νέα Υόρκη. «Οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Κορέα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχτισαν ένα πολυσύχναστο παντοπωλείο στο Μπρονξ», έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης. «Ήμασταν ανάμεσα σε πολλές οικογένειες, που τόλμησε να δημιουργήσει σε μια νέα γη με ελπίδες και όνειρα – όλοι ήμασταν μέσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα με πολιτισμούς, γλώσσες και όμορφες μικρές γειτονιές. Αυτό με οδήγησε στο Elemental».

«Η ιστορία μας βασίζεται στα κλασικά στοιχεία – φωτιά, νερό, γη και αέρας. Κάποια στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους και κάποια όχι. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ήταν ζωντανά;».

Το «Elemental» πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου του 2023.

Δες το teaser-trailer παρακάτω:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :