Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο μυαλό μας το bullying ως κάτι που συμβαίνει με θύματα συγκεκριμένες ομάδες ατόμων. Όμως, δεν είναι έτσι. Οι διακρίσεις, οι χαρακτηρισμοί και τα επικριτικά σχόλια μπορούν να έχουν ως αποδέκτη ακόμα και άτομα που δεν περιμέναμε. Η Ολυμπία Χοψονίδου παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί bullying ως πολύτεκνη μητέρα και εξήγησε πώς συνέβη.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ενός διαδικτυακού της φίλου σε Q&A που έκανε στο Instagram της, η ίδια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο bullying που έχει δεχτεί. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν 6 παιδιά.

Όταν, λοιπόν, μια follower της την ρώτησε εάν έχει δεχθεί bullying ως πολύτεκνη μητέρα, γράφοντας πως πολλές γυναίκες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο, η Ολυμπία είπε με ειλικρίνεια:

Εννοείται! Τι πρόβλημα έχεις και κάνεις συνέχεια παιδιά;  Σου έλειψε κάτι στην παιδική σου ηλικία και έκανες τόσα παιδιά;

Παράλληλα, εξήγησε ότι έχει ακούσει από μητέρες με λιγότερα παιδιά να λένε ότι θέλουν να έχουν τον έλεγχο των παιδιών τους και να είναι δίπλα τους, σαν να της λένε ότι εκείνη δεν έχει τον έλεγχο.

Ή ακόμη έχω ακούσει μαμάδες με λιγότερα παιδιά ότι “θέλω τα παιδιά μου να τα έχω σε έλεγχο και να είμαι δίπλα τους”. Λες κι εγώ τα έχω παρατημένα και ανεξέλεγκτα και πολλά άλλα

Μπράβο στην Ολυμπία που παραδέχθηκε ότι έχει δεχτεί bullying ως πολύτεκνη μητέρα, χωρίς να διστάσει να μιλήσει για το θέμα, γιατί το bullying μας αφορά όλους και πρέπει να συζητάμε γι’ αυτό για να το εξαλείψουμε.

Μπράβο ρε Χοψονίδου. Πες τα κορίτσι μου. Κι ακόμα καλύτερα, δείξτα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News