Ο νικητής του Fame Story Νότης Χριστοδούλου σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό OK μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από νεαρή ηλικία εξαιτίας της μη αποδοχής από την μητέρα του. Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως για πολλά χρόνια αναγκαζόταν να κρύβει την σεξουαλική του προτιμήσεις αλλά και ένα μέρος του εαυτού του και να υποδύεται τον straight άντρα.

“Όταν έφυγε από τη ζωή, ένιωσα θυμό για τα χρόνια που καταπίεζα τον εαυτό μου”: Ο Νότης Χριστοδούλου συγκλονίζει με την πραγματικότητα που βιώνουν ακόμη πολλά gay παιδιά

«Επειδή η μητέρα μου ένιωθε την ευθύνη του ότι μεγάλωνε ένα αγόρι μόνη της, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς για τα κριτήριά της θα ήταν προσωπική της αποτυχία ως γονέας. Κι αυτό γιατί ήταν ένας φοβισμένος άνθρωπος απέναντι στη γνώμη των άλλων. Ήταν βέβαια και άλλες οι εποχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο σπίτι να υποδύομαι έναν straight», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για τα συναισθήματά του όταν η μητέρα του έφυγε από την ζωή: «Όταν έφυγε από τη ζωή, ένιωσα θυμό για τα χρόνια που καταπίεζα τον εαυτό μου και για το bullying που βίωνα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν είχε να κάνει με την αγάπη της μητέρας μου για έμενα, αλλά με την αδυναμία της να αποδεχθεί την αλήθεια του παιδιού της».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε και την σχέση που είχε διαμορφώσει με την μητέρα όλα αυτά τα χρόνια: «Το τίμημα για εκείνη ήταν ότι την είχα απομακρύνει από κάθε γεγονός αλλά και κάθε επιτυχία στη δουλειά μου, προφανώς γιατί δεν ήθελα να είναι υπερήφανη μόνο για τα κατορθώματά μου στο design, αλλά κυρίως να είναι υπερήφανη για έμενα τον ίδιο ως άτομο. Δεν της παρείχα καμία πληροφορία που να αφορούσε την επαγγελματική ή την προσωπική μου ζωή».

Δυστυχώς, η κατάσταση παρέμενε η ίδια στο σχολείο και στην συναναστροφή με τα συνομήλικα παιδιά: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα στα παιδικά μου χρόνια επειδή ήμουν το παιδί που δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο, έκανε παρέα με κορίτσια και έπαιζε με τις κούκλες, η “συκιά” ή αδελφή. Έτρεμα, για παράδειγμα, κάθε μεσημέρι να περάσω από την κεντρική είσοδο του σχολείου και ζητούσα από τη θεία μου να με περιμένει στη γωνία του δρόμου, για να μη συναντήσω κάποια συγκεκριμένα παιδιά που θα με κορόιδευαν» εξομολογήθηκε ο Νότης Χριστοδούλου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News