Κι ενώ η αναζήτηση της επόμενης, καλύτερης φωνής της Ελλάδας συνεχίζεται, οι εκπλήξεις όλο και αυξάνονται για τους κριτές του διαγωνισμού με την Έλενα Παπαρίζου στο The Voice να μένει άφωνη στο επεισόδιο της Κυριακής, 4 Οκτωβρίου, αλλά όχι μόνο γι’ αυτή.

Τι συνέβη με την Έλενα Παπαρίζου στο The Voice; Γιατί η τραγουδίστρια άρχισε να τρέμει μόλις είδε έναν από τους διαγωνιζόμενους;

Στο νέο επεισόδιο του The Voice, της Κυριακής 4 Οκτωβρίου, ένας παιδικός φίλος της Έλενας Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή του διαγωνισμού. Ο Imat Hasan δήλωσε συμμετοχή στο The Voice χωρίς να το αποκαλύψει στην παιδική του φίλη, η οποία έπαθε σοκ όταν τον είδε, καθώς με το που τον άκουσε να τραγουδά, κάτι της θύμισε και γύρισε την καρέκλα.

Ο Imat Hassan και η Έλενα Παπαρίζου ήταν κολλητοί φίλοι όταν ήταν 15 και 13 αντίστοιχα, έκαναν παρέα, έπαιζαν μπάσκετ και τραγουδούσαν μαζί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που είδε ξανά τον 40χρονο σήμερα Imat και έσπευσε στη σκηνή να τον χαιρετήσει από κοντά, ενώ τόνισε «Η ιστορία μας με τον Imat είναι τρομερή. Έχω συγκινηθεί. Μου έλεγες τόσα χρόνια ότι θα δηλώσεις συμμετοχή. Τρελαίνομαι. Παιδιά, ξέρετε πόσα χρόνια έλεγε ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο Voice και δεν δήλωνε; Γνωριζόμαστε από τον Βόλο, νομίζω ήμασταν στην εφηβεία. Παίζαμε μπάσκετ, τραγουδούσαμε».

Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού στο ίδιο επεισόδιο μία ακόμα έκπληξη περίμενε και τους τέσσερις κριτές αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε η Μπέσσυ Αργυράκη στο The Voice, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια ήταν η μέντορας του 36χρονου Δημήτρη που διαγωνιζόταν.

Η τραγουδίστρια ήταν στα backstage και εμφανίστηκε αφού ολοκλήρωσε την ερμηνεία του ο Δημήτρης. Η Μπέσσυ Αργυράκη είπε χαρακτηριστικά «Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ. Είμαι συγκινημένη. Ο Δημήτρης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, το ανακαλύψατε εξάλλου πριν. Άρτιος, έχει τελειώσει θέατρο. Το δείχνει μέσα από το θεατράλε ύφος του τραγουδιού. Εγώ είμαι εδώ για να του ευχηθώ καλή επιτυχία».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News