Ένα LGBTQ μιούζικαλ έρχεται στο Netflix και πρωταγωνιστούν η Meryl Streep και η Nicole Kidman! Το Broadway έρχεται στις οθόνες μας και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer!

Πρόκειται για μια ταινία του διάσημου δημιουργού Ryan Murphy, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο Netflix μετά την ιστορική συμφωνία των 300 εκατομμυρίων που έκλεισε με την πλατφόρμα.

Το μιούζικαλ «The Prom» που ήταν υποψήφιο για βραβείο Τόνι το 2018, θα είναι διαθέσιμο στο Netflix απ’ τις 11 Δεκεμβρίου.

Η υπόθεση

Το μιούζικαλ ακολουθεί μια ομάδα αποτυχημένων ηθοποιών του Broadway που βοηθούν μια έφηβη να συνοδεύσει την κοπέλα της στον σχολικό χορό αποφοίτησης. Αυτό που ξεκινά ως κόλπο διαφήμισης για να ευνοήσει την καριέρα τους, καταλήγει να λιώσει τις ψυχρές, φιλόδοξες καρδιές των ηθοποιών.

Στο μιούζικαλ πρωταγωνιστούν οι Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Jo Ellen Pellman, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose και Kerry Washington.

Η Meryl Streep και η Nicole Kidman στη νέα ταινία The Prom:

Ο Murphy εξήγησε στο Entertainment Weekly ότι ήθελε να κάνει μια πιο κλασική μουσική προσαρμογή όταν ανέλαβε το Prom.

Ήθελα να φτιάξω κάτι που ήταν πιο κοντά στα παλιά, παραδοσιακά μιούζικαλ που μεγάλωσα βλέποντας μαζί τη γιαγιά μου. Ήθελα να φτιάξω κάτι που να έχει τη λάμψη και τη γοητεία και το χιούμορ του Singin ‘in the Rain

Το μιούζικαλ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Alliance Theatre στην Atlanta το 2016 και στο Broadway τον Οκτώβριο του 2018.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :