Είναι πλέον γεγονός ότι ένα κεφάλαιο κλείνει για την Μέρεντιθ και το Grey’s Anatomy. Ο χαρακτήρας είπε το μεγάλο αντίο στην σειρά, το ίδιο και η Έλεν Πομπέο. Μια νέα εποχή ανοίγεται για την δημοφιλή σειρά που εδώ και 20 περίπου χρόνια αποτελεί συνήθεια για εκατομμύρια τηλεθεατές. Η ηθοποιός άφησε τα ηνία του ιατρικού δράματος, με το οποίο έχει συνδεθεί όσο κανείς, και έσπευσε να αποχαιρετήσει τους φαν της με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ότι η συμμετοχή της ηθοποιού σε αυτή την 19η σεζόν θα ήταν περιορισμένη το γνωρίζαμε από την αρχή. Ωστόσο, οι φανς ήλπιζαν σε ένα μικρό θαύμα για να παραμείνει ο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα συμβεί καθώς η Πομπέο θέλει να επικεντρωθεί στην επερχόμενη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το αντίο της Μέρεντιθ από το Greys Anatomy

Grey’s Anatomy: Μετά από 20 περίπου χρόνια, η σειρά λέει αντίο στην Meredith;

Η ηθοποιός προχώρησε σε μια κίνηση που συγκίνησε. Με ανάρτησή της στο Instagram αποχαιρέτησε το Grey’s Anatomy και τους φαν της σειράς. Ωστόσο, το μήνυμά της δεν ήταν ξεκάθαρο. Μήπως το αντίο δεν είναι οριστικό;

«Θα είμαι αιώνια ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε σε μένα, την Μέρεντιθ Γκρέι, και στη σειρά εδώ και 19 σεζόν! Μέσα σε όλα αυτά, τίποτα δεν θα ήταν πιθανό χωρίς τους καλύτερους φαν στον κόσμο. Είστε όλοι «επιβάτες» σε αυτό το ταξίδι και κάνατε αυτή την διαδρομή τόσο διασκεδαστική και θρυλική», έγραψε η ηθοποιός.

«Σας αγαπώ τρελά και σας εκτιμώ. Δεν είναι η πρώτη σας φορά σε αυτό το συναισθηματικό rollercoaster… Ξέρετε ότι το show πρέπει να συνεχιστεί και σίγουρα θα επιστρέψω για επίσκεψη. Με πολλή αγάπη και απέραντη ευγνωμοσύνη», συμπλήρωσε η ίδια.

Εν τω μεταξύ, η δημιουργός του Grey’s Anatomy, Shonda Rhimes, έκανε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Τι άγρια ​​βόλτα ήταν αυτές οι τελευταίες 19 σεζόν; Τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να ήταν δυνατό χωρίς την ασύγκριτη @ellenpompeo, τη μία και μοναδική Μέρεντιθ Γκρέι. Αυτό δεν είναι πραγματικό αντίο, είναι ένα τα λέμε αργότερα! Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Έλεν, την Μέρεντιθ και το νοσοκομείο Grey Sloan Memorial»

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον η Πομπέο θα επιστρέψει για την νέα, 20η σεζόν της σειράς, εφόσον αυτή συνεχίσει. Αλλά, κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Επομένως, μένει να το ανακαλύψουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :