Το Grey’s Anatomy έχει υπάρξει στη ζωή μας για 16 σεζόν και ξεκίνησε επίσημα και η 17η φέρνοντας τα πάνω κάτω στη ζωή μας με το τέλος του πρώτου κιόλας επεισοδίου. Οι φωτογραφίες από το γύρισμα του Grey’s Anatomy έγιναν viral και γέμισαν τα social media των Ellen Pompeo και Patrick Dempsey.

Οι φωτογραφίες από το γύρισμα του Grey’s Anatomy έγιναν viral

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές, το Grey’s Anatomy, έφερε τα πάνω κάτω με την εμφάνιση, στο πρώτο επεισόδιο της 17ης σεζόν, του πολυαγαπημένου Derek αφήνοντας εκατομμύρια κόσμο κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν γέμισαν τον κόσμο με ανάμεικτα συναισθήματα αφού ο Ντέρεκ ήταν μία από τις απώλειες της σειράς που στοίχισε πολύ στο τηλεοπτικό κοινό της σειράς. Τα ερωτηματικά έχουν πλαισιώσει χιλιάδες κεφάλια που αναμένουν το δεύτερο επεισόδιο για να δουν τι συνέβη. Μήπως η Meredith ονειρεύεται; Μήπως έγινε κάποιο ατύχημα και τον είδε μετά θάνατον;

Σε μία συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στο Jimmy Kimmel άφησε να εννοηθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει πεθάνει ο χαρακτήρας της Meredith και πιο πιθανό είναι να ονειρεύεται! Η Ellen Pompeo και ο Patrick Dempsey ήθελαν επίσης να τονίσουν το πόσο σημαντική είναι η χρήση της μάσκας στην εποχή που ζούμε και έτσι δύο εκ των φωτογραφιών τους στην παραλία είναι με μάσκα!

Οι αναρτήσεις των ηθοποιών

Η Ellen Pompeo ανέβασε δύο φωτογραφίες τους και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Ας αγαπηθούμε, ας γιατρευτούμε και ας βάλουμε τη μάσκα

Ο αγαπημένος Derek ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Patrick Dempsey ανήρτησε τις φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

Ας είμαστε όλοι ενωμένοι, να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, να φοράμε τη μάσκα μας και να ευχαριστούμε αυτούς που μας θεραπεύουν. Δουλεύουν ακούραστα και ρισκάρουν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς καλά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News