Μπορεί να χαρήκαμε πολύ όταν η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως περιμένει δίδυμα, όμως μάλλον βιαστήκαμε, αφού τελικά η Μαρία Μενούνος δεν είναι έγκυος, ούτε περιμένει ακόμα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Δεν έχουν περάσει πάνω από δύο μέρες, όταν η Μενούνος ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της ότι θα γίνει μητέρα, περιμένοντας δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας. Τελικά, όμως, η Μαρία Μενούνος δεν είναι έγκυος, ούτε υπάρχει κάποια άλλη εγκυμοσύνη παρένθετης μητέρας και όλα οφείλονται τελικά σε μια παρεξήγηση.

Η ίδια αποκάλυψε στο People ότι δεν υπάρχει ακόμα εγκυμοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε ακόμα στην διαδικασία αλλά δεν υπάρχει ακόμα εγκυμοσύνη. Αυτό είναι το σχέδιό μας αλλά δεν έχουμε ακόμα ευχάριστα νέα για να τα ανακοινώσουμε». Μάλιστα, μιλώντας για τη μητέρα της, έχει εξηγήσει πως το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά θα τη βοηθήσει πολύ να ξεπεράσει τον κορονοϊό και να συνεχίσει τη μάχη της με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

Αυτό που λέω στη μαμά μου είναι πως κάθε λεπτό και κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερα. Χτες της εξήγησα πως πρέπει να είναι δυνατή μιας και θα έρθουν τα εγγόνια σου. Σίγουρα την επόμενη χρονιά θα εμφανιστούν αλλά δεν ξέρω ακόμα πότε ακριβώς.

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, θέλουν πολύ να αποκτήσουν παιδιά και να μετακομίσουν από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε τα παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν. Η 42χρονη παρουσιάστρια πριν διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο είχε κάνει μια προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά δεν τα κατάφερε. Με τον σύζυγό της έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας, ώστε να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, κάτι που το θέλουν τόσο πολύ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News