Πρεμιέρα έκαναν χθες βράδυ, 19 Σεπτεμβρίου, οι ελληνικές σειρές καθώς επίσης και το reality μόδας GNTM, με τον “Σασμό” να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Η μάχη για την τηλεθέαση ήταν μεγάλη αφού φέτος η ελληνική μυθοπλασία βρίσκεται στα πάνω της, ωστόσο η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του “Σασμού” συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η μάχη της τηλεθέασης

Στην μάχη για την τηλεθέαση, η σειρά του ALPHA, “Σασμός”, βγήκε πρώτη στη προτίμηση του κοινού, αφού έφτασε μέχρι και το 28,3% στο γενικό σύνολο, με την σειρά του MEGA “Η Γη της Ελιάς” να ακολουθεί δεύτερη με 23,1%. Η νέα μεγάλη παραγωγή του ALPHA “Ο Παράδεισος των κυριών”, έκανε επίσης πρεμιέρα χθες βράδυ και συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 18,5% στο γενικό σύνολο με τον “Εκατομμυριούχο” του ANT1 και το reality του STAR “GNTM”, να κλείνουν την πρώτη πεντάδα της τηλεθέασης του γενικού συνόλου, με 13,6% και 12,7% αντίστοιχα.

Στο δυναμικό κοινό, ο “Σασμός” έφτασε μέχρι και το 30,1% και ήταν ο απόλυτος νικητής της χθεσινοβραδυνής μάχης της prime time ζώνης, με το “GNTM” να φτάνει το 17,6%. Στη τρίτη θέση των μετρήσεων για το δυναμικό κοινό συναντάμε τον “Παράδεισο των κυριών” με ποσοστό 17,4%, στην τέταρτη θέση την “Γη της Ελιάς” με 15,6% και στην πέμπτη θέση τον “Εκατομμυριούχο” με 12,8%. Επίσης, αίσθηση προκάλεσαν τα χαμηλά ποσοστά της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, “Γλυκάνισος”, αφού στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 4,2%, ενώ 3,1% αντίστοιχα στο δυναμικό κοινό.

Οι σειρές της ΕΡΤ που αναμένεται να μας καθηλώσουν στους καναπέδες την νέα τηλεοπτική χρονιά

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλα τα προγράμματα της prime time

Γενικό Σύνολο

Σασμός – 28,3%

Γη της Ελιάς – 23,1%

Παράδεισος των κυριών – 18,5%

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – 13,6%

GNTM – 12,7%

Παγιδευμένοι – 9,9%

Εκτός υπηρεσίας – 8,5%

Κάνε ότι κοιμάσαι – 8,1%

Χαιρέτα μου τον πλάτανο – 4,9%

Γλυκάνισος – 4,2%

Δυναμικό κοινό

Σασμός – 30,1%

GNTM – 17,6%

Παράδεισος των κυριών – 17,4%

Γη της Ελιάς – 15,6%

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – 12,8%

Παγιδευμένοι – 9,9%

Κάνε ότι κοιμάσαι – 9%

Εκτός υπηρεσίας – 8,4%

Χαιρέτα μου τον πλάτανο – 3,7%

Γλυκάνισος – 3,1%

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :