Οι συνεργασίες της σειράς ψυγείων Bespoke με τους καλλιτέχνες Thibaud Hérem και Andy Rementer και τη lifestyle μάρκα Hay, θα αναβαθμίσουν τις οικιακές συσκευές με εμπνευσμένο σχεδιασμό!

Η Samsung ανακοίνωσε τα νέα, ειδικής έκδοσης σχέδια στα μοντέλα Bespoke κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Bespoke Home 2021, που απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν να δημιουργήσουν την ιδανική αισθητική για τα σπίτια τους. Η Samsung συνεργάστηκε με τους καλλιτέχνες Thibaud Hérem και Andy Rementer, καθώς και με την δανική lifestyle μάρκα Hay, για να προσφέρει νέα σχέδια για τα πάνελ των ψυγείων Bespoke, σε περιορισμένη έκδοση.

Οι συνεργασίες αυτές αντανακλούν την επιδίωξη της Samsung να επαναπροσδιορίσει τις «λευκές συσκευές», ωθώντας τα όρια του σχεδιασμού για οικιακές συσκευές.

«Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την ηγετική μας θέση στο σχεδιασμό, προβάλλοντας τις απεριόριστες δυνατότητες του σπιτιού Bespoke», δήλωσε ο Harry Choi, Head of Design Team, Digital Appliances, Samsung Electronics. «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα μας, για να μετατρέψουμε τις οικιακές συσκευές σε ξεχωριστά κομμάτια, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αναδείξουν ένα έργο τέχνης στα σπίτια τους, με νέο τρόπο».

Η σειρά ψυγείων Bespoke θα αλλάξει την όψη της κουζίνας σου!

Οικιακές συσκευές ή έργα τέχνης;

Thibaud Hérem

Ο Thibaud Hérem είναι Γάλλος εικονογράφος, που ζωγραφίζει κτίρια και μνημεία αρχιτεκτονικής με απίστευτη λεπτομέρεια.

Τρία έργα του, που είναι πολύ σημαντικά για τον ίδιο, κοσμούν το εξωτερικό των ψυγείων Bespoke, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Samsung. Πρόκειται για το «The Chateau de Fontainebleau» για τη συμβολή του στη γαλλική τέχνη και τον πολιτισμό, το «London city skyline», που ζωγράφισε για να τιμήσει την 150η επέτειο του Μετρό του Λονδίνου και το «Notre Dame Cathedral in Paris», τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, γνωστό για την απίστευτη αρχιτεκτονική του, που έχει αντέξει στον χρόνο. 

Andy Rementer

Ο Andy Rementer είναι ένας ποπ καλλιτέχνης που εδρεύει στις Η.Π.Α. και είναι γνωστός για τα αναγνωρίσιμα φωτεινά και πολύχρωμα ποπ σχέδιά του από τις συνεργασίες του με διεθνείς μάρκες.

Ο Rementer δημιούργησε τρία σχέδια για τη σειρά Bespoke. Το πρώτο ονομάζεται «Together», τονίζει την πολυμορφία, την πολυεθνική επικοινωνία και την ειρήνη. Το δεύτερο, «City», περιλαμβάνει μια σκηνή μιας πολυσύχναστης και πολύχρωμης πόλης. Το τρίτο είναι από τη συλλογή του «Portraits» και αναπαριστά τις σκέψεις των ανθρώπων, σχετικά με το φαγητό και το ποτό, καθώς πρωταγωνιστεί η πρόσχαρη έκφραση ενός ατόμου που απολαμβάνει ένα ποτό.

HAY x Samsung

Η HAY είναι μια δανική lifestyle μάρκα που ιδρύθηκε από τους διάσημους καλλιτεχνικούς διευθυντές Mette και Rolf Hay, και σκοπός της είναι η συνεργασία με τους καλύτερους σχεδιαστές της γενιάς τους από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Hay δημιούργησε πέντε νέα χρώματα αποκλειστικά για τα πάνελ των ψυγείων Bespoke της Samsung, εμπνευσμένα από τη φύση και τα φυσικά συστατικά των τροφίμων, τα Cream, Squama, Dusty Blueberry, Artichoke και Cabbage.

Εξατομικευμένο πακέτο κουζίνας

Το νέο «Bespoke Kitchen» είναι το πρώτο πακέτο προϊόντων Bespoke της Samsung, πέρα από τα ψυγεία, που διευρύνεται διεθνώς. Φέρνει τη φιλοσοφία των προσαρμόσιμων συσκευών σε ολόκληρη την κουζίνα, ξεκινώντας από τις αγορές των Η.Π.Α. και της Ευρώπης. Από το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους θα διατεθούν στην αγορά της Βόρειας Αμερικής εκτός από τα κορυφαία ψυγεία Bespoke, και μια διευρυμένη σειρά συσκευών Bespoke, που περιλαμβάνει φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων, κατασκευασμένα ειδικά ώστε να διατηρούν το σχεδιασμό και την εμφάνιση του ψυγείου. 

Το πακέτο επιτρέπει στους πελάτες να εφαρμόσουν το αγαπημένο τους χρώμα και φινίρισμα στην αισθητική της κουζίνας τους, με επιλογές από Matte Black Steel, Navy Steel, Champagne Rose Steel και White Glass.

Συσκευές που συνδέονται σε κάθε τρόπο ζωής

Η Samsung θα λανσάρει επίσης τη διευρυμένη σειρά lifestyle συσκευών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη φέτος, συμπεριλαμβανομένων του Bespoke AirDresser, του καθαριστή αέρα Bespoke και της ηλεκτρικής σκούπας Bespoke Jet™ stick. Με τα σπίτια να λειτουργούν και ως γραφεία, γυμναστήρια και αίθουσες διδασκαλίας, οι νέες συσκευές του σπιτιού Bespoke καλύπτουν καθημερινές ανάγκες παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία, αυτοματισμό και υγιεινή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News