Ένας ακόμα κύκλος GNTM έφτασε στο τέλος του και η Κυβέλη αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4. Τι βαθμολογία συγκέντρωσε απ’ τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό;

Στον τελικό, η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα διαγωνίστηκαν διεκδικώντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ, που συνοδεύεται από συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο.

Στο δεύτερο μέρος της διαδικασίας, οι τρεις φιναλίστ είχαν να περάσουν από δύο δοκιμασίες: 1) Να κάνουν πασαρέλα με τρία διαφορετικά looks υπό την καθοδήγηση της Βίκυς Κουλιανού και 2) να γυρίσουν ένα διαφημιστικό σποτ.

Στη δοκιμασία της πασαρέλας στόχος ήταν να κάνουν τη διαφορά με το ύφος και το περπάτημά τους, ενώ τους συνόδευαν και 17 απ’ τα μοντέλα που είχαν αποχωρήσει.

Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός έδωσαν τους περισσότερους βαθμούς στην Κυβέλη για την πασαρέλα και στην Όλγα για το διαφημιστικό σποτ.

Από την τελευταία βαθμολογία των κριτών, η Κυβέλη βρέθηκε στην πρώτη θέση με 151 βαθμούς, ακολούθησε ο Κωνσταντίνος με 146 βαθμούς και τέλος, η Όλγα με 144 βαθμούς.

Οι βαθμοί, όπως κάθε χρόνο, όμως συμψηφίστηκαν με την επιλογή του κοινού. Τελικά, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βρέθηκε στην πρώτη θέση με 169 βαθμούς και ακολούθησαν η Όλγα Ντάλλα στη δεύτερη θέση με 162 βαθμούς και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης στην τρίτη θέση με 150 βαθμούς.

Η στιγμή που ανακοινώνεται ότι η Κυβέλη είναι η νικήτρια του GNTM 4:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News