Το χρώμα στην κουζίνα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά! Μια κουζίνα στην Οκλαχόμα επανασχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει την εκπληκτική θέα του σπιτιού.

Η interior designer Kelsey Leigh McGregor της Kelsey Leigh Design Co. αποκαλεί το πρότζεκτ με το συγκεκριμένο σπίτι “The Treehouse”, ένα σπίτι εμπνευσμένο απ’ την Αγγλία που βρίσκεται στη δασώδη γειτονιά του Cottage Grove στο Έντμοντ της Οκλαχόμα.

Χτίστηκε ως σπίτι προδιαγραφών από τον σύζυγό της, Scott McGregor, του McGregor Homes. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα επικλινές οικόπεδο δίπλα σε μια πυκνά δασώδη περιοχή. Ως αποτέλεσμα, ο πρώτος όροφος βρίσκεται πάνω από το ύψος των δέντρων!

Για αυτόν τον λόγο το ζευγάρι αποφάσισε να τοποθετήσει την κουζίνα στο πίσω μέρος του σπιτιού. «Απλώς σκέφτηκα ότι θα έφερνε τόση γαλήνη και ηρεμία να μπορείς να κοιτάς τα δέντρα ενώ στέκεσαι στον νεροχύτη σου», λέει η Kelsey.

Για να εκμεταλλευτεί τον σχετικά μικρό χώρο, η Kelsey σχεδίασε έξυπνα την κουζίνα: Ψηλά ντουλάπια με κρυφό συρόμενο χώρο, κρυφό φούρνο μικροκυμάτων ενσωματωμένο στη νησίδα και γυάλινα ντουλάπια πιάτων για να προσδώσει αίσθηση επιπλέον χώρου.

10 φανταστικές ιδέες για νησίδα κουζίνας που θα αλλάξουν όλη την αίσθηση του χώρου σου

Το highlight για εμάς; Το χρώμα στην κουζίνα! Το σκούρο μπλε κάνει αυτή την κουζίνα να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή και είμαστε σίγουροι πως με κανένα άλλο χρώμα δεν θα έδειχνε τόσο μοναδική!

Για να εξισορροπήσει το φυσικό φως που εισρέει μέσα από τα μεγάλα παράθυρα του σπιτιού, η Kelsey επέλεξε ένα allover μπλε.

Στον χώρο της τραπεζαρίας, προστέθηκε ένας καθρέφτης σαν παράθυρο για να αντανακλάται το φυσικό φως.

Δες τις παρακάτω εικόνες και πες αν συμφωνείς πως το χρώμα στην κουζίνα κάνει τη διαφορά!

Θέλεις να αλλάξεις την κουζίνα σου; Αυτές είναι οι τάσεις στην διακόσμηση που θα κάνουν χαμό το 2022!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News