Η Rihanna υποστηρίζει ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης και αποφασίζει να λάβει άμεσα δράση! Κάνει μία γενναιόδωρη δωρεά 15 εκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό να αλλάξει τον κόσμο, μέσω του Ιδρύματος Clara Lionel.

Την Τρίτη, 25/1, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι τα χρήματα θα διανεμηθούν μεταξύ 18 οργανισμών κλιματικής δικαιοσύνης που εργάζονται σε επτά κράτη της Καραϊβικής και στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων της Climate Justice Alliance, του Indigenous Environmental Network και του Movement for Black Lives, σύμφωνα με το Associated Press.

Τα μαλλιά ρακούν είναι trending μετά από 22 χρόνια και η Rihanna με την Dua Lipa είναι υπεύθυνες για την επιστροφή τους!

Η Rihanna δωρίζει χρήματα για έναν σημαντικό σκοπό!

«Οι κλιματικές καταστροφές, οι οποίες αυξάνονται σε συχνότητα και ένταση, δεν επηρεάζουν εξίσου όλες τις κοινότητες, με τις κοινότητες των έγχρωμων και των νησιωτικών εθνών να αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο βάρος της κλιματικής αλλαγής», δήλωσε η Rihanna σε σχετική της δήλωση.

Οι επιχορηγήσεις, οι οποίες έγιναν σε συνεργασία με το ταμείο #StartSmall του συνιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, επικεντρώνονται σε ομάδες με γυναίκες, άτομα που ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα, καθώς και έγχρωμους, επειδή οι κοινότητές τους διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

«Οι χρηματοδότες πρέπει να δημιουργήσουν συνεργασίες με οργανώσεις, αναγνωρίζοντας και κατανοώντας βαθιά τι είναι απαραίτητο για την επίτευξη της κλιματικής δικαιοσύνης στις δικές τους κοινότητες», δήλωσε ο Justine Lucas, εκτελεστικός διευθυντής του Clara Lionel Foundation.

Love On the Edge: Η Rihanna και η νέα κολεξιόν του Savage x Fenty φροντίζουν να περάσεις αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας το 2020, η Rihanna και ο Dorsey δώρησαν μαζί 15 εκατομμύρια δολάρια σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας καθώς και 2,1 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για να βοηθήσουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο Λος Άντζελες.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η σειρά εσωρούχων Savage X Fenty της Rihanna ανακοίνωσε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης 125 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής τον Neuberger Berman.

Η Rihanna ανακηρύχθηκε επίσημα δισεκατομμυριούχος πέρυσι όταν το Forbes υπολόγισε την περιουσία της σε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της βασίζεται στο brand καλλυντικών της, Fenty Beauty, το οποίο αξίζει περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα υπόλοιπα 270 εκατομμύρια δολάρια προέρχονται από το brand εσωρούχων, καθώς και από τη μουσική και την υποκριτική της καριέρα.

Τελευταία κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ το 2016 και παρόλο που οι αναφορές για νέα μουσική αφθονούν εδώ και χρόνια, τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα.

Τι κοινό έχουν η Rihanna, η Beyoncé και η Taylor Swift; Και όχι, η απάντηση δεν είναι η προφανής

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε (και καταγράφηκε) από το Variety, εμφανίστηκε για λίγο με τον Pharrell Williams στο Diamond Ball του 2019, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για το ίδρυμά της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News