Μαμά έγινε πριν από λίγη ώρα η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο ζυγίζει περίπου 4 κιλά. Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

Η Κατερίνα Στικούδη μπήκε στο μαιευτήριο το Σάββατο το βράδυ όπως ανακοίνωσε ο Νίκο Κοκλώνης. Η παρουσιάστρια είχε αναλάβει τα backstage του show Just the 2 of Us στα οποία την είδαμε για τρία live. Εξαιτίας όμως της προχωρημένης εγκυμοσύνης της και καθώς επρόκειτο εντός ολίγων ημερών να φέρει στον κόσμο το γιο της αποχαιρέτησε το κοινό το προηγούμενο Σάββατο.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της Κατερίνας Στικούδη, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. Ευχόμαστε κάθε καλό στο ζευγάρι και το νεογέννητο μωρό.

Με τα πιο γλυκά λόγια μίλησε η Κατερίνα Στικούδη για τον σύζυγό της!

Το γεγονός ότι μαμά έγινε η Κατερίνα Στικούδη δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα επιστρέψει στο Just! Το πρωί της Δευτέρας (18/9), η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η Κατερίνα Στικούδη σκοπεύει να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ στο J2US. «Ξέρω από την ομάδα του J2US ότι προτίθεται να γυρίσει πολύ σύντομα. Ίσως και στη βδομάδα. Να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Έτσι ήθελε. Τώρα αν θα της βγει δεν ξέρω. Αυτή ήταν η αρχική της επιθυμία και πρόθεση. Δεν ξέρω αν θα την υλοποιήσει».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News