Το κέρινο ομοίωμα της Kamala Harris στο μουσείο Madame Tussauds είναι γεγονός! Η Kamala Harris γράφει για μία ακόμη φορά ιστορία αφού γίνεται η πρώτη αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που θα έχει ένα ομοίωμα στο μουσείο κεριών Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kamala Harris γράφει ιστορία, αφού να θυμίσουμε πως είναι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, αλλά και η πρώτη μαύρη γυναίκα ασιατικής καταγωγής που διεκδίκησε τη θέση αυτή. Γι’ αυτό θα είναι επίσης η πρώτη αντιπρόεδρος που θα τιμηθεί από το μουσείο κεριών Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη.

Το μουσείο δημιουργεί παραδοσιακά ένα κέρινο ομοίωμα στους Προέδρους, αλλά αποφάσισε να κάνει ένα και στην αντιπρόεδρο της Αμερικής, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Η ανακοίνωση έγινε την Τετάρτη από το ίδιο το μουσείο, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες και video από την κατασκευή του ομοιώματος. Η Vicky Grant βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία αυτού του εγχειρήματος και δήλωσε χαρακτηριστικά «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα δημιουργήσω το κέρινο ομοίωμα της Kamala Harris. Τα  πιο δυνατά χαρακτηριστικά επάνω της δεν είναι μόνο το ζεστό χαμόγελό της, αλλά και τα μάτια της. Μπορεί και χαμογελάει με τα μάτια της».

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα κέρινα ομοιώματα της Kamala Harris και του Joe Biden πρόκειται να είναι πιστά αντίγραφα των ενδυματολογικών επιλογών τους την ημέρα της Ορκωμοσίας τους στις 20 Ιανουαρίου. Μάλιστα, το κέρινο ομοίωμα της Kamala Harris θα ολοκληρωθεί με χρυσά κοσμήματα και μαργαριτάρια, ενώ θα χρειαστεί από τέσσερις έως έξι μήνες για να ολοκληρωθεί πλήρως.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Joe Biden ολοκλήρωσε τις 100 πρώτες ημέρες της προεδρίας του, ενώ η Kamala Harris μαζί με τη Nancy Pelosi έγραψαν ιστορία, καθώς υπήρξαν οι δύο εκείνες γυναίκες που στάθηκαν για πρώτη φορά πίσω από τον Πρόεδρο κατά την ομιλία του στο Κογκρέσο στη συνολική πολιτική διαδρομή των ΗΠΑ. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News