Με μια γλυκιά ανάρτηση ανακοίνωσε η Ιωάννα Τούνη ότι είναι έγκυος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της μαζί με το τεστ εγκυμοσύνης και μια μεγάλη ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Στην ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη εξηγεί ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχθηκε πριν από περίπου 3 μήνες, την ημέρα που έμαθε ότι θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Όπως γράφει η influencer, αυτή τη στιγμή έχει όλα τα συναισθήματα μαζί, ενώ θυμάται με συγκίνηση το γεγονός ότι πριν 3 μήνες έφυγε η μαμά της απ’ τη ζωή και παράλληλα το ίδιο διάστημα έμαθε ότι είναι έγκυος.

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω

Λίγη ώρα αργότερα, σε Instagram stories της έγραψε: «Να σας πω κάτι διαδικτυακά μου κολλητλαρια… Ξέρω ότι έχω εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό και δεν σας μιλάω πολύ, δεν συζητάμε όπως παλιά και έχω χαθεί γενικά. Έχουν συμβεί πολλά και πολύ μεγάλα πράγματα στη ζωή μου τους τελευταίους 3 μήνες.. Έχω επηρεαστεί αφόρητα, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά… Παίρνω τον χρόνο μου, ώστε να μπορέσω να τα διαχειριστώ πρώτα μέσα μου και έπειτα να τα επικοινωνήσω σε εσάς!. Θα γίνω μαμά! Θα σας τα πω πιο αναλυτικά και σε στόρυ μόλις έχω λίγη παραπάνω ενέργεια και διάθεση…».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!🥲
Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!
Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!
Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️
Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».
Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!
Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….

Ανυπομονώ!
Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…»

Σημειώνεται πως οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη υπήρχαν εδώ και καιρό, όμως, ούτε η ίδια ούτε ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου το είχαν επιβεβαιώσει. Η ίδια ήθελε να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός στον χρόνο και με τον τρόπο που ήθελε και χαιρόμαστε που έτσι κι έγινε! Με το καλό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News