Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τον Snik μέσα απ’ τον αέρα της εκπομπής της και δεν μπόρεσε να κρύψει την υπερηφάνια της για τον σύντροφό της!

Στον αέρα του Pop Up προβλήθηκε ένα θέμα σχετικά με τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της λίστας του Spotify.

Η συγκεκριμένη είδηση απ’ την Τετάρτη έχει γίνει viral με το Spotify να αναδεικνύει τα τραγούδια, τους καλλιτέχνες, αλλά και τα άλμπουμ που αγάπησε περισσότερο ο κόσμος μέσα στο 2020.

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που τιμήθηκαν ήταν και ο Snik, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο Έλληνας καλλιτέχνης της χρονιάς, αφού συγκέντρωσε τα περισσότερα views και streams από οποιονδήποτε άλλο, σύμφωνα με το Spotify.

Η αναφορά της Ηλιάνας στον αγαπημένο της ήταν πολύ γλυκιά, αφού είπε πως αυτό είναι πολύ σημαντικό ειδικά για έναν άνθρωπο που δουλεύει μόνος του και ξεκίνησε απ’ το μηδέν με δικό του παραγωγό.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Ναι, λοιπόν, παιδιά, καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify και τον κόσμο μαζί με τα views και τα streams, τα τραγούδια του ακούγονται σε 92 χώρες, καθώς είδαμε την ανάλυση του Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik, συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του, φυσικά με την υποστήριξη τα εταιρείας του. Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, με τα δικά σου στούντιο, με τον δικό σου παραγωγό και με το δικό σου κουράγιο, μπράβο σου, το αξίζεις. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί

Αμέσως μετά μίλησε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αναφέρθηκε στον τραγουδιστή και στην κίνησή του να ανεβάσει ένα video σε story για να πει «ευχαριστώ» σε όσους τον στηρίζουν!

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Spotify, πάνω από 1.4 εκατομμύρια ακροατές άκουσαν τραγούδια του Snik για το 2020, με τα συνολικά streams να ξεπερνούν 51,5 εκατομμύρια με πάνω από 2,3 εκατομμύρια ώρες ακρόασης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News