Η πιο γλυκιά ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη αφορά στην εγκυμοσύνη της. Η ίδια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού μεγαλώνει τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της στην κοιλίτσα της που όλο και φουσκώνει.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

Σε λίγους μήνες η Μαρία Ηλιάκη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση για να το ανακοινώσει. Η ίδια και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το μωρό τους και αυτό δε κρύβεται.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Μαρία Ηλιάκη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία η οποία ήταν κάτι παραπάνω από γλυκιά αφού ήταν η ίδια με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…

Μία ακόμα γλυκιά ανάρτηση είναι η φωτογραφία που είχε ανεβάσει με την έναρξη της νέας χρονιάς με την ίδια αγκαλιά με το σύντροφό της.

Κάτι τέτοιες στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου είναι στιγμές αμέριστης ευτυχίας! Το θαύμα της ζωής δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από υπέροχο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News