Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου δίνοντας την πρώτη της συνέντευξη μετά την υιοθεσία της κόρης της από την Σιέρα Λεόνε. Η ευτυχισμένη μανούλα μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε, την συγκινητική στιγμή που της ανακοίνωσαν πως θα γίνει μητέρα και το ταξίδι της υιοθεσίας.

Η Ευγενία Δημητροπούλου μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της

Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της

Η Ευγενία Δημητροπούλου περιέγραψε στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον αγαπημένο της μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας», είπε η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε: «Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».

«Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα “έγινα μάνα” μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα», πρόσθεσε επίσης η Ευγενία Δημητροπούλου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News