Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη τρία χρόνια μετά το τροχαίο του γνωστού παρουσιαστή έκανε την πιο γλυκιά και ελπιδοφόρα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Εβελίνα Βαρσάμη έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης το Δεκέμβριο του 2017 είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό από ένα τροχαίο ατύχημα και πρόσφατα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον δικαίωσε. Η κατάσταση της υγεία τους τα τελευταία τρία χρόνια ήταν κρίσιμη και η σύζυγός του ήταν εκεί δίπλα του με απεριόριστη αγάπη. Μία διαρκής πάλη και ένας τεράστιος αγώνας δίνεται μέχρι και σήμερα από τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη με τον ίδιο να είναι σε θέση πλέον να κάνει καθημερινά φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες. Ο γνωστός παρουσιαστής πλέον μπορεί να τραφεί και να πιει νερό μόνος του και αυτό είναι όπως πολύ σωστά χαρακτήρισε και η σύντροφος της ζωής του ένα θαύμα.

Η σύζυγός του τα φετινά Χριστούγεννα έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανεβάζοντας μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και γράφοντας πάνω στη φωτογραφία:

24/12/2017 πάλευες για να κρατηθείς στη ζωή. 24/12/2020 τα κατάφερες. Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης είσαι μαζί μας. Είσαι ο πιο δυνατός άνδρας σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αγαπώ πάρα πολύ

Η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε το πιο όμορφο και ελπιδοφόρο μήνυμα, ειδικά για την περίοδο που διανύουμε λέγοντας χαρακτηριστικά:

Να πιστεύετε στα θαύματα!!!! Σ’ αγαπώ

Να πιστεύετε στα θαύματα!!!! Σ'αγαπώ Konstantinos Aggelidis !!!!❤👏💪🙏

Posted by Εβελίνα Βαρσάμη on Thursday, December 24, 2020

Τους ευχόμαστε γρήγορα όλη αυτή η περιπέτεια να λάβει τέλος και να είναι η οικογένεια τους γερή, δυνατή και αγαπημένη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News