Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” με τη Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα και ακόμα πιο συγκεκριμένα για ένα ατύχημα που είχε υποστεί σε γυρίσματα της σειράς των Δύο Ξένων.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για το ατύχημα

Η Εβελίνα Παπούλια μιλώντας στη Δανάη μίλησε πολύ και για την αγαπημένη σειρά “Δύο Ξένοι”. Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε ακόμα ένα ατύχημα που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. Η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

Οι Δύο Ξένοι ήταν μια δουλειά που έχει σηματοδοτήσει μια ολόκληρη εποχή. Δεν νομίζω ότι με έχει στιγματίσει ο ρόλος της Μαρίνας. Δεν είναι εύκολο στην καριέρα ενός ηθοποιού να έχει μια μεγάλη και τρανταχτή επιτυχία. Τότε η Ελένη και ο Πρωινός Καφές ήταν hit. Δεν μπορώ να σου πω ότι η έμπνευσή μου ήταν η Ελένη Μενεγάκη, ήταν το πρωινό. Η Ελένη Κούρκουλα και ο Γρηγόρης Βαλτινός ευτυχώς δεν δέχτηκαν να κάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ευχαριστούμε παιδιά! Ήμουν κοκκινομάλλα και ταλαιπωρήθηκα πολύ για να γίνω ξανθιά, ήταν η χειρότερη στιγμή μου. Στη δεύτερη σεζόν έκοψα τα μαλλιά μου γιατί κάηκαν στο γύρισμα, εννοώ ότι πήραν φωτιά. Το να έρχεται ξαφνικά κόσμος πάνω μου ήταν σοκαριστικό για μένα. Δεν καταλάβαινα την επιτυχία που είχε το σίριαλ. Για χρόνια με φώναζαν Μαρίνα στο δρόμο. Είχε τεθεί να πάει και τρίτη σεζόν, αλλά είχα γεννήσει και ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News