Άλλη μία δοκιμασία αποχώρησης περιμένει τα μοντέλα με δάκρυα και καταρράκτες… Τι θα δούμε στο GNTM 3 στις 26 Οκτωβρίου; Ποιο μοντέλο δεν θα τα καταφέρει;

Η νέα μέρα στο GNTM 3 ξεκινά με ένα ακόμα κορίτσι, την Ειρήνη Μητράκου, να έχει χάσει τη θέση του στο διαγωνισμό. Η υπεροχή των αγοριών, μέχρι στιγμής, γίνεται ακόμα πιο αισθητή και δημιουργεί ανακατατάξεις.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο coach Γιώργος Καράβας, έρχονται για να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες στο σπίτι του GNTM 3, φέρνοντας μαζί τους μια παλιά γνώριμη του διαγωνισμού, που ενθουσιάζει τα υποψήφια μοντέλα, την Άννα – Μαρία Ηλιάδου. Ως μία από τις περσινές νικήτριες και έχοντας διανύσει με επιτυχία το ίδιο μονοπάτι, η Άννα – Μαρία είναι η πλέον κατάλληλη για να μοιραστεί με τα παιδιά χρήσιμες συμβουλές για τον διαγωνισμό.

Με φωτογράφο τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα επίδοξα μοντέλα παίρνουν μέρος σε μια φωτογράφηση ομορφιάς σε τριάδες, με θέμα “Natural Beauty Trio”, που στόχο έχει να τους μάθει να χειρίζονται το κοντινό τους πλάνο και να ελέγχουν τις εκφράσεις του προσώπου τους. Το μοντέλο, που θα ξεχωρίσει, θα συμμετέχει σε tutorial μεγάλης εταιρίας καλλυντικών και θα φωτογραφηθεί με την Άννα-Μαρία για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά, μέσα από αυτό. Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models φωτογραφίζονται σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

Η διαδικασία απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και αντοχή, στοιχεία που φαίνεται να λείπουν από τα παιδιά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκρήξεις συναισθημάτων.

Οι στρατηγικές επιλογές του Ηρακλή Τσουζίνοφ, ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας, καθώς και οι άτυχες στιγμές την ώρα της φωτογράφισης, φέρνουν εντάσεις, διαφωνίες και αφήνουν διαγωνιζομένους και κριτές σοκαρισμένους.

Σε ένα από τα πια ανατρεπτικά πλατό, ένα μοντέλο θα καταφέρει να κάνει το άλμα προς την κορυφή, ενώ ένα ακόμη μοντέλο θα βιώσει την ψυχρολουσία της αποχώρησης, με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες. Τα μοντέλα θα «τα δώσουν όλα», όμως η αποχώρηση για έναν/ μία είναι αναπόφευκτη.

Άραγε ποιος/ ποια δε θα τα καταφέρει τόσο καλά στη δοκιμασία αυτή και θα αποχωρήσει;

Όπως μπορούμε να δούμε και από το trailer, η Ρασέλ δυσκολεύτηκε αρκετά στη δοκιμασία αυτή και η Βίκυ Καγιά εμφανίζεται να αποκαλύπτει πως κάποιος διαγωνιζόμενος του GNTM 3 δεν παρέδωσε λήψη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά τα τρία χρόνια του ριάλιτι. Όμως, μήπως αυτό δεν αφορά τη Ρασέλ;

Πάρε μια γεύση απ’ όσα θα δούμε στο GNTM 3 στις 26 Οκτωβρίου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News