Η Emma Stone ως Κρουέλα ντε Βιλ μας δείχνει μια πανκ ροκ εκδοχή της θρυλικής κακιάς της Disney που έχει αδυναμία στις γούνες. Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer κι εμείς απλά ανυπομονούμε!

Η ταινία μας δείχνει το story της Κρουέλα ντε Βιλ και πιο συγκεκριμένα πιάνει την ιστορία της από νωρίς, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά στιγμές της ζωής της που δεν έχουμε ξαναδεί.

Το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας της Disney δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα και κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του απ την Emma stone, η οποία έχει μεταμορφωθεί στην απόλυτη κακιά με ένα συνδυασμό ροκ-πανκ στοιχείου, ζώνες βάτες και αρκετό dark στοιχείο.

Οι αγαπημένες μας κλασικές ταινίες της Disney που κυκλοφορούν ξανά!

Η αισθητική της ταινίας φαίνεται καθαρά πως έχει βικτοριανές επιρροές και μας μεταφέρει στα νεανικά χρόνια της Κρουέλα, δηλαδή πριν την δούμε να αιχμαλωτίζει τα 101 σκυλιά της Δαλματίας.

Η ιστορία της ταινίας «Cruella» διαδραματίζεται την δεκαετία του 1970 στο Λονδίνο, όπου βλέπουμε την νεαρή Εστέλα, που προσπαθεί να γίνει γνωστή στον χώρο της μόδας. Για να μπορέσει όμως να επιτύχει τα όνειρά της, θα κάνει μια σειρά από παρανομίες που θα την μεταμορφώσουν στην κακιά που όλοι ξέρουμε.

H ταινία, αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου του 2020, όμως, η Disney μετέθεσε την πρεμιέρα για τις 28 Μαΐου του 2021.

Δες την Emma Stone ως Κρουέλα ντε Βιλ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :