Σήμερα 04/06 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της βασιλικής οικογένειας στην Ουαλία ενόψει μιας ιδιαίτερης συναυλίας για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Η οικογένεια του Cambridge, πλην του πρίγκιπα Louis, επισκέφτηκε το Κάστρο του Cardiff κατά της διάρκεια της τρίτης ημέρας των εορτασμών.

Today’s the day! Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Βασιλικής Οικογένειας από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο – Ο viral πρίγκιπας Louis και οι αστείες γκριμάτσες του

Η επίσκεψη της βασιλικής οικογένειας στην Ουαλία

Καθώς συνεχίζεται η τρίτη ημέρα των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, η βασιλική οικογένεια, πλην του 4χρονου πρίγκιπα Louis, που πιθανότατα κρίθηκε πολύ νέος για να παρευρεθεί, επισκέφτηκε το Κάστρο του Cardiff για να λάβει μέρος στους τοπικούς εορτασμούς που πραγματοποιούνται προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte αποτέλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη στην επίσκεψη της Kate Middleton και του πρίγκιπα Willia στην Ουαλία.

Τα παιδιά, τα οποία ήταν πιασμένα χέρι-χέρι με τους γονείς τους, συνάντησαν καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Bonnie Tyler, η οποία τιμήθηκε από τη βασίλισσα στα ετήσια βραβεία γενεθλίων της. Η οικογένεια, παρακολούθησε χορευτές και νέους μουσικούς ερμηνευτές στο γρασίδι του κάστρου.

Καθώς η Bonnie Tyler έκανε ζέσταμα με το «Total Eclipse of the Heart», συνομίλησαν με μερικούς από τους πωλητές στους πάγκους τροφίμων που προετοιμάζονταν για το πλήθος της συναυλίας. Στη συνέχεια, η οικογένεια χαιρέτησε ένα μικρό πλήθος ντόπιων, στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος στο κάστρο πριν κλείσουν οι πύλες.

Η επίσκεψη της βασιλικής οικογένειας στην Ουαλία
Getty Images

Ο σημαντικός λόγος που κρύβεται πίσω από Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Η εμφάνισή της βασιλικής οικογένειας τονίζει ένα από τα κύρια σημεία του Ιωβηλαίου, που είναι όχι μόνο οι εορτασμοί για τα 70 χρόνια βασιλείας της Βασίλισσας, αλλά και η κατοχύρωση του μέλλοντος και της διαδοχής της μοναρχίας. Στα πρόσωπα του George και του William, βρίσκονται δύο μελλοντικοί βασιλιάδες και δύο μελλοντικοί πρίγκιπες της Ουαλίας.

Η επίσκεψη του William και της Kate στην Ουαλία είναι μέρος της προσπάθειας της βασιλικής οικογένειας να εξαπλωθεί η δημοτικότητά της σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια του Ιωβηλαίου.

«Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο έχει ιστορική σημασία, αλλά είναι εξίσου μια καλή ευκαιρία για να αναδείξουμε τη διαδοχή και τη μοναρχία στο σύνολό της», αναφέρει μεταξύ άλλων μια βασιλική πηγή.

Αργότερα, ο William και η Kate θα παρευρεθούν στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα Ανάκτορα του Buckingham, όπου ο William και ο πατέρας του, o Πρίγκιπας Κάρολος θα αποτίνουν φόρο τιμής στη βασίλισσα με ομιλίες που πρόκειται να λάβουν χώρα στη σκηνή. Η βασίλισσα θα βρίσκεται στο Κάστρο του Windsor, όπου θα παρακολουθεί τα δρώμενα από την τηλεόραση.

Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ – Η αδιαθεσία που την κρατά μακριά από τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News