Μια ακόμα δοκιμασία ολοκληρώθηκε και άφησε 14 διαγωνιζόμενους στη διεκδίκηση του τίτλου. Στο φετινό GNTM τα αγόρια έχουν το προβάδισμα, εξολοθρεύοντας τα κορίτσια που φεύγουν ένα ένα από τον διαγωνισμό. Όμως, ποιο μοντέλο αποχώρησε από το GNTM 3 αυτή τη φορά;

Η αποχώρηση της Ίριδας Παπουτσή υπογράμμισε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις και τις συμμαχίες στο σπίτι του GNTM 3 με 15 διαγωνιζόμενους να διεκδικούν τον τίτλο. Πέρα, όμως, από τον διαγωνισμό, καθοριστικό ρόλο στις μεταξύ τους σχέσεις παίζει και η συμβίωση, με κάποιους να δυσκολεύονται περισσότερο στην τήρηση των κανόνων συγκατοίκησης. Τι συνέβη σε μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης όταν οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ανέβουν για να φωτογραφηθούν στον πανύψηλο πύργο shock tower του Αllou Fun Park;

Αγόρια και κορίτσια έπρεπε να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και φαντασία στις πόζες τους, καθώς κλήθηκαν να ανέβουν στον πανύψηλο πύργο του shock tower του Αllou Fun Park και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη.

Ο Αιμιλιάνο, έχοντας το advantage της προηγούμενης φωτογράφισης, αποφάσισε να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για κάποιους συμπαίκτες του. Έτσι λοιπόν, το disavantage του αφορούσε τρεις συμπαίκτες του και είχε να κάνει με τον περιορισμένο χρόνο, αφού τα τρία αυτά άτομα είχαν μόνο 10 δευτερόλεπτα, προκειμένου να φωτογραφηθούν για την καμπάνια γνωστού λούνα παρκ.

Τα άτομα που επέλεξε ήταν ο Κωνσταντίνος, η Παρασκευή και η Λία.

Ποιος διαγωνιζόμενος τα κατάφερε καλύτερα;

Η δοκιμασία αυτή άλλους τους δυσκόλεψε περισσότερο κι άλλους λιγότερο. Ωστόσο, όπως και κάθε φορά ένας “πήρε τη δουλειά” και κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία. Αυτός ήταν ο Ηρακλής, που στη νέα δοκιμασία έφερε τα πάνω-κάτω και εντυπωσίασε τους κριτές με τη λήψη του. Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι η απόφαση της κριτικής επιτροπής ήταν ομόφωνη, με το νεαρό μοντέλο να παίρνει τη φωτογραφία του και να έχει το advantage στην επόμενη δοκιμασία.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ηρακλής κερδίζει την καλύτερη φωτογραφία, τι είπε γι’ αυτό;

Ποιο μοντέλο αποχώρησε από το GNTM 3;

Στη δύσκολη διαδικασία της αποχώρησης βρέθηκαν δύο από τα κορίτσια που είχαν τα πιο «δυνατά» makeover στο GNTM, αλλά ένα look δεν φτάνει για μια καλή φωτογραφία. Η Λία και η Ειρήνη είχαν τις χειρότερες λήψεις στη δοκιμασία με το λούνα παρκ, με τη Βίκυ Καγιά να δηλώνει ιδιαίτερα απογοητευμένη από τα δύο κορίτσια. Ωστόσο, αυτή που έφυγε από το σπίτι ήταν η Ειρήνη, με τη Λία να «σώζεται» την τελευταία στιγμή. Η ίδια η παίκτρια δήλωσε ότι ήταν άδικο που φεύγει, αφού είχε κι άλλα να δώσει.

Τι δήλωσε on camera;

Δες το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News